Viltrecept

Viltrecept

Lyxig kantarelltoast med rådjursfilé

Vildmarkens Therese Tillman dukar den här gången upp till ett riktigt kantarellkalas där skogens guld är i fokus i form av en lyxig toast ackompanjerad

Viltrecept

Mustig högrevschiligryta med friterade majschips

Vildmarkens Therese Tillman dukar den här gången upp med ett minst sagt fullgott alternativ till den traditionella fredagstacosen, nämligen långkokad och mustig högrevschili ackompanjerad av

Viltrecept

Så gör du din egen vildsvinsjulskinka

Skinka av vildsvin ger en lite annorlunda dimension, med mycket smak, till det klassiska julbordet. Som alltid när det gäller julskinka så gäller det att

Älgbiff Rydberg
Viltrecept

Viltrecept: Älgbiff Rydberg

Historien bakom maträtten Biff Rydberg är lite oviss, men flest spår leder till den generösa köpmannen Abraham Rydberg. Under mitten av 1800-talet donerade han en

Viltrecept

Älgpasta med kantareller och rårörda lingon

Som kock och nybliven jägare tar Therese Tillman mer än gärna hand om klimatsmart viltkött. Den här gången bjuder hon på älgpasta med kantareller och

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.