Kategori: Mat & Dryck

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Vildsvinsracks med ljummen potatissallad och tryffelmajonnäs

Therese Tillman är en certifierad raw food-kock som brinner för kost och som dessutom gärna tar hand om fettsnålt och klimatsmart viltkött. Den här gången dukade hon upp ett välsmakande alternativ som komplement till den traditionella påskbuffén, nämligen vildsvinsracks med ljummen potatissallad med spetskål, chevré samt tryffelmajonnäs.

Läs hela inlägget >>

En vild nyårssupé – signerad av Tobias Eriksson

Nyblivne jägaren Tobias Eriksson bjuder kontinuerligt på recept som känns jordnära och som är relativt enkla att genomföra. Den här gången tog han dock i lite extra och dukade upp till en nyårssupé där rådjursytterfilé med märgblankad rödvinssås och friterad surkål var huvudnumret!

Läs hela inlägget >>

Recept från det vilda: Gös Grenoble

Tobias Erikssons matlagningskunskaper gifter sig väl med hans tämligen nytagna jägarexamensbevis och framöver vill han bjuda på recept som känns jordnära och som är relativt enkla att genomföra. Den här gången lagar han Gös Grenoble med dillrostade palsternackor. Receptet är för fyra personer.

Läs hela inlägget >>