Kategori: Mat & Dryck

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

En vild nyårssupé – signerad av Tobias Eriksson

Nyblivne jägaren Tobias Eriksson bjuder kontinuerligt på recept som känns jordnära och som är relativt enkla att genomföra. Den här gången tog han dock i lite extra och dukade upp till en nyårssupé där rådjursytterfilé med märgblankad rödvinssås och friterad surkål var huvudnumret!

Läs hela inlägget >>

Recept från det vilda: Gös Grenoble

Tobias Erikssons matlagningskunskaper gifter sig väl med hans tämligen nytagna jägarexamensbevis och framöver vill han bjuda på recept som känns jordnära och som är relativt enkla att genomföra. Den här gången lagar han Gös Grenoble med dillrostade palsternackor. Receptet är för fyra personer.

Läs hela inlägget >>

Jimmy Stening jagar och lagar: Chefs Night i Karibien

För tio år sedan saknade Görgen ”Görgen på Höjden” Tidén sina kockkollegor från toppkrogarna, både hemma i Sverige och ute i världen. Han bjöd därför upp dem till Dalarna för att umgås och för att under en kväll bjuda matgästerna på en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Kockarna gjorde varsin signaturrätt och succén Chefs Night var därmed skapad! 

Läs hela inlägget >>