Viltrecept

Viltrecept

Viltfärspaj med grönkål och champinjoner

Vildmarkens egen Therese Tillman brinner för att skapa magi med det goda viltköttet. En nygräddad paj är svårslagen – och denna viltfärspaj går garanterat hem

Viltrecept

Perfekt till julbordet: Vildsvinsköttbullar

Vildmarkens Therese Tillman börjar få julkänslor och tillagar den här gången en klassiker som borde finnas på alla jägares julbord, nämligen köttbullar tillagade av vildsvinsfärs

Viltrecept

Så gör du hemlagad jägarkorv

Det finns miljontals sätt att göra korv på, och det här är en av mina favoriter. Ät den som varmkorv och njut tillsammans med en

Viltrecept

Viltrecept: Älgrullader med kantarellfyllning

Vildmarkens Therese Tillman tar mer än gärna hand om det goda viltköttet. Den här gången skördar hon resultatet av redaktionens lyckade veckor i Jämtland och

Viltrecept

Lyxig kantarelltoast med rådjursfilé

Vildmarkens Therese Tillman dukar den här gången upp till ett riktigt kantarellkalas där skogens guld är i fokus i form av en lyxig toast ackompanjerad

Viltrecept

Mustig högrevschiligryta med friterade majschips

Vildmarkens Therese Tillman dukar den här gången upp med ett minst sagt fullgott alternativ till den traditionella fredagstacosen, nämligen långkokad och mustig högrevschili ackompanjerad av

Viltrecept

Så gör du din egen vildsvinsjulskinka

Skinka av vildsvin ger en lite annorlunda dimension, med mycket smak, till det klassiska julbordet. Som alltid när det gäller julskinka så gäller det att