En bra plats att mötas

Låt Vildmarken Skytte- och Eventcenter stå värd för ert nästa företagsevenemang. Våra exklusiva eventpaket för företag och grupper kombinerar spännande aktiviteter med äkta matupplevelser. Under våren och sommaren erbjuder vi färdiga paket, såväl som skräddarsydda evenemang.

Prova-på-skytte

Upplev vår skjutbiograf. Den är den första i Värmland – och den största i Sverige! Här får ni testa på skytte i en säker och kontrollerad miljö, samtidigt som ni garanterat kommer känna adrenalinet flöda. Vår erfarna personal guidar er genom varje steg och ser till att ni får en trygg och minnesvärd upplevelse. Inga förkunskaper krävs och hyrvapen finns att tillgå. 

Skytte & säsongens smaker​

Upplev en härlig kombination av puls och gastronomisk njutning. Ta med kollegorna, kunderna eller kompisarna till vår helt nya anläggning där ni får prova vår skjutbiograf med en mängd olika sekvenser. Efter skyttet avnjuter ni en läcker buffé full av vårens och sommarens smaker. En perfekt kombination av spänning och vällagad mat väntar dig och dina gäster!

Teambuilding med bushcraft-profilerna Joe och Ida

Tillsammans med bushcraft-profilerna Joe och Ida från I Skog och Mark skapas upplevelser med fokus på att lära deltagarna praktiska färdigheter för överlevnad och maximal upplevelse ute i naturen. Genom en kombination av utbildning, träning och praktisk tillämpning får deltagarna med sig grundläggande tekniker för att hantera olika utmaningar och situationer som kan uppstå. Under tillfällena får deltagarna träna på problemlösning och samarbete genom grupputmaningar och övningar. Under dagen serveras lokaltillagad mat och dryck baserat på råvaror från naturens skafferi.

Pulshöjande mötesupplevelser ​

Vill ni hyra våra toppmoderna och välutrustade mötes- och konferenslokaler? Här finns allt ni behöver och lite till. Vi erbjuder lokalhyra per timme, halvdag och heldag, vilket ger er full flexibilitet och är perfekt för båda företag, arrangörer av kurser och events, samt föreningar. Önskar ni mat erbjuder vi en välsmakande meny inspirerad av Värmlands natur, skogar och sjöar. Vill ni få en pulshöjande början eller avslutning på dagen? Boka vår skjutbiograf i samband med mötet/konferensen.

Skräddarsydda upplevelser

Vi älskar när vi får feedback och idéer från Er! Tveka därför inte att ta kontakt med oss så skräddarsyr vi ditt event. Vi har en mängd olika samarbetspartners och kan erbjuda flera olika aktiviteter och unika upplevelser. Vi samarbetar även med hotell i närområdet, i natursköna Borgvik och i Karlstad.

Skräddarsydda företagspaket och evenemang

Sophie Terkelsen har många års erfarenhet från jaktbranschen och är spindeln i nätet vad gäller våra företagskunder.

Det är till Sophie man vänder sig för att skräddarsy företagspaket på Vildmarkens skytte- och eventcenter. Hon skapar bästa möjliga förutsättningar, och sammanhang, för att möta målgruppen – och tar självklart även fram ytor och kreativa lösningar som gör att våra kunder får maximal exponering!

Sophie, jag vill veta mer!