Sök

Skräddarsydda företagspaket och evenemang

Sophie Terkelsen har många års erfarenhet från jaktbranschen och är spindeln i nätet vad gäller våra företagskunder.

Det är till Sophie man vänder sig för att skräddarsy företagspaket på Vildmarkens skytte- och eventcenter. Hon skapar bästa möjliga förutsättningar, och sammanhang, för att möta målgruppen – och tar självklart även fram ytor och kreativa lösningar som gör att våra kunder får maximal exponering!

Sophie, jag vill veta mer!

En bra plats att mötas

Vildmarken på Nyängen erbjuder en konferenslokal utöver det vanliga – för ovanligt trevliga möten!

Toppmoderna lokaler, stora ytor och ett fullutrustat restaurangkök gör att det bara är fantasin som sätter gränser vad gäller föreläsningar, utbildningar, konferenser, workshops – och mycket annat, bara fantasin sätter gränser. Tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi er med era önskemål!

Konferenser

I våra ljusa och rymliga lokaler har både stora och små företag goda möjligheter att mötas för konferenser, möten och/eller utbildningar. För långväga besökare finns det även möjlighet för närliggande övernattning.  

Utbildningar

Vildmarken planerar just nu ett program med tillgängliga kurser och utbildningar för både privatpersoner, företag och föreningar. Givetvis går det även att anordna sina egna utbildningar och kurser hos oss. Har du några önskemål eller idéer? Tveka inte på att kontakta oss!

Middagssällskap

I anslutning till vår konferenslokal planeras ett fullskaligt kök med möjlighet att servera middagssällskap för över 100 personer. Våra duktiga tidningskockar kommer stå redo att förgylla både högtider och middagsbjudningar med det där lilla extra!

Föreläsningar

Hos Vildmarken på Nyängen finns det utmärkta möjligheter att anordna föreläsningstillfällen. Är det din personal, eller kanske dina elever, som kommer inspireras härnäst? Kontakta oss så hjälper vi er!