Swarovski Optik öppnar Campex Stockholm på Djurgården: ”Vill skapa en mötesplats för naturälskare”

2024-05-06

Swarovski Optik öppnar Campex Stockholm på Djurgården: ”Vill skapa en mötesplats för naturälskare”

Swarovski Optik vill skapa en mötesplats för naturälskare.

Swarovski Optik öppnar nu Campex Stockholm. Satsningen innebär en konceptbutik, showroom, kontor och plats för naturupplevelser i ett och är en viktig del i Swarovski Optiks strategi vars fokus bygger på att skapa personliga kontakter och upplevelser för naturälskare.

Att skapa en tydlig geografisk närvaro för Swarovski Optiks varumärke i Sverige och Norden kommer ytterligare att stärka vårt engagemang för våra slutkunder. Samtidigt kommer Campex Stockholm att erbjuda en plats där människor, unga som gamla, kan inspireras av naturens skönhet och uppleva Swarovski Optiks fulla potential, ett stenkast från centrala Stockholm, säger Fredrik Jonsson, vd för Swarovski Optik i Norden, i ett pressmeddelande.

Fredrik berättar att initiativet även kommer att komplettera Swarovski Optiks kanalstrategi.

Fredrik Jonsson, vd för Swarovski Optik i Norden.

– Våra befintliga återförsäljare är centrala, med målet att engagera naturentusiaster varhelst de vill uppleva exceptionell optik och fördjupa sin förståelse och fortsätta bygga sin kärlek till naturen, säger han.

Genom lanseringen av Campex Stockholm har Swarovski Optik skapat ett helt nytt sätt att interagera med sina kunder och låta dem uppleva varumärket i en lokal miljö. De skriver: 

“Campex Stockholm skapar ett unikt sätt för besökare att utforska Swarovski Optiks omfattande utbud av högkvalitativ sportoptik såsom handkikare och tubkikare. Campex Stockholm finns på Stora skuggan i Norra Djurgårdens vackra natur och ger både en bred intresserad publik samt entusiaster inom fågelskådning, jakt och naturskådning en speciell plats där de inte bara kan se och känna produkterna utan även uppleva dem i den miljö de skapats för.”

Vill skapa mötesplats för naturälskare

På Campex Stockholm kommer en rad aktiviteter att anordnas för den naturintresserade. Besökare kommer att få möjlighet att låna en kikare för att utforska Djurgårdens natur och genom guidade fågelskådningsturer kunna få mer kunskap om fågellivet samt vilken typ av optik som är bäst för olika tillfällen.

– Vi vill skapa en mötesplats för naturälskare där våra besökare kan uppleva och komma riktigt nära naturen med hjälp av våra handkikare och tubkikare. Vi erbjuder inte bara verktygen i form av vår optik, utan också kunskapen genom våra turer ledda av experter såväl som föreläsningar och andra typer av evenemang. Vi har skapat en interaktiv miljö där varje besökare får personlig vägledning och praktisk erfarenhet, vilket är viktigt för att verkligen uppskatta den precision och kvalitet som våra kikare erbjuder. Det är ett steg mot att inte bara uppskatta, utan också bidra till att bevara de miljöer vi alla värderar så högt, fortsätter Fredrik Jonsson.

Fotnot: Swarovski Optik Campex Stockholm öppnar för allmänheten den 7 maj klockan 10.00. Klicka här för mer information om Swarovski Optik Campex Stockholm.

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter