

Mustig högrevschiligryta med friterade majschips
Vildmarkens Therese Tillman dukar den här gången upp med ett minst sagt fullgott alternativ till den traditionella fredagstacosen, nämligen långkokad och mustig högrevschili ackompanjerad av
Vildmarkens Therese Tillman dukar den här gången upp med ett minst sagt fullgott alternativ till den traditionella fredagstacosen, nämligen långkokad och mustig högrevschili ackompanjerad av
I stället för det traditionella påsklammet så dukar vår grillmästare Jimmy Stening den här gången upp med delikata vildsvinsracks. Vildsvinet fällde han och svärsonen Linus
Grillmästaren Jimmy Stening har börjat värma upp inför sommarens kulinariska högtidsstunder! Nu kan vi avslöja att han kommer hänga i Vildmarkens monter under Swedish Game
Skinka av vildsvin ger en lite annorlunda dimension, med mycket smak, till det klassiska julbordet. Som alltid när det gäller julskinka så gäller det att
Mette Karin Petersen tar mer än gärna hand som viltköttet och lever efter devisen från skog till bord. Den här gången tillagar hon en klassiker
Vildmarkens Therese Tillman tar i det här numret av magasinet vara på säsongens goda, den här gången i form av en vildsvinsstek med smashad vitlökspotatis
Historien bakom maträtten Biff Rydberg är lite oviss, men flest spår leder till den generösa köpmannen Abraham Rydberg. Under mitten av 1800-talet donerade han en
Mitt favoritsätt att äta hjorthjärta är som tartar. Köttet är så mört att jag tycker det är svårt att tillaga, men genom att servera den
Som kock och nybliven jägare tar Therese Tillman mer än gärna hand om klimatsmart viltkött. Den här gången bjuder hon på älgpasta med kantareller och
Har du styckdetaljer i frysen som aldrig verkar komma till användning? Varför inte ta fram det där ytterlåret, eller kanske resterna från årets vildsvinsjulskinka, och
Richard Waje har inspirerats och lagat uppskattad mat i världens alla hörn. Han är även en inbiten sportfiskare och jägare och nyligen fick Vildmarken följa
Danska Mette Karin Petersen brinner för jakten och inte minst för att ta hand om det goda viltköttet efteråt. Den här gången tillagar hon en
Få Magasin Vildmarken direkt till din e-post!*
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.
Magasin Vildmarken hade premiär februari 2016 med största fokus på jakt och allt därtill men även fiske och friluftsliv. Vi släpper ett nytt nummer varje månad där vi tipsar om prylar och nyheter, vi gör jaktreportage, recensioner och bjuder bland annat på matlagning med kända profiler. Magasin Vildmarken (559041-8926) har 2021 UC GULD som indikerar att företaget är en trygg och solid partner att göra affärer med.
Vildmarken Magasinet Norden AB
Telefon: 010-459 90 11
E-post: magasin@vildmarken.se
Besöksadress: Säterivägen 8, Karlstad
Ansvarig utgivare: Staffan Johansson
Vildmarken Norden AB
Vildmarken Jägarskola
Telefon: 054-771 18 00
E-post: info@vildmarken.se
Adress: Tullhusgatan 1A, Karlstad
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.