Välkomna till Vildmarken Skytte- och Eventcenter!

Alldeles intill E18 på Nyängen i värmländska Grums står nu Vildmarken Skytte- och Eventcenter klart! Här samlas Sveriges största skjutbiograf, en premiumbutik och toppmodern konferens- och evenemangsmiljö under samma tak – och skapar förutsättningar för möten utöver det vanliga.


Ordinarie öppettider:
Mån-Fre 10-18. Lördag 10-16.

Sveriges största skjutbiograf

I vår toppmoderna skjutbiograf är träningsmöjligheterna närmast obegränsade, och det året runt. Bioduken är hela 12 meter bred, vilket gör den unik och störst i Sverige för jaktskytteträning.

Digital inskjutningstunnel

Vill du skjuta in/kontrollskjuta ditt kulgevär? På Vildmarken Skytte- och Eventcenter finns det en toppmodern inskjutningstunnel som sträcker sig över 50 meter och är utrustad med digital markering. Inskjutningstunneln bokas 30 minuter i taget – och ifall du behöver hjälp så finns såklart vår kunniga personal till hands.

Företagspaket & event

Julbord, kick-off, utbildning eller föreläsning? I Vildmarkens toppmoderna lokaler, stora ytor och ett fullutrustat restaurangkök gör att det bara är fantasin som sätter gränser vad gäller företagsevenemang! 

Evenemang & utbildningar

I Vildmarkens lokaler kommer det att arrangeras återkommande evenemang, utbildningar och föreläsningar.

Där E18 och E45 möts

Vid Vänerns norra strand, där nära fjordens inlopp, där hittar ni Grums. En slogan som löd Så mycket mer än du tror syntes förr om åren frekvent ute på stan – och även om denna slogan aldrig klubbades igenom rent politiskt så fångar den andan och det strategiska läget i kommunen. Passande nog drömmer nu vi på Vildmarken om att tillsammans med regionen och de lokala, besökare och samarbetspartners framöver bli just mycket mer än man kanske kan tro.

En biltur bort

Vi finns på Nyängen strax utanför tätorten, där Europavägarna E18 och E45 möts. Här passerar dagligen runt 20 000 fordon – och även om det kanske vore en överdrift att säga att alla vägar leder till Grums så kvarstår det faktum att oavsett om ni kommer från Karlstad, Oslo, Stockholm eller Göteborg, och allting däremellan, så är ett besök bara en biltur bort.

Adressen till Vildmarken är Åsbäcksvägen 3, 664 34 Grums.

Vildmarken Brand Store

Vildmarkens egenutvecklade sortiment har växt under de senaste åren och nu förverkligas visionen om Vildmarken Brand Store – en unikt utformad butik, med unika produkter i fokus.

Vildmarken har ända sedan 2015 erbjudit våra läsare och följare att beställa klädesplagg, kepsar och andra accessoarer. Nätbutiken har vuxit sig mycket populär och med en fysisk butik hoppas vi kunna bjuda på en ännu större upplevelse tillsammans med ett urval Brand Partners inom jakt och friluftsliv.

Begränsat antal medlemskap

Medlem BAS

Att vara medlem hos Vildmarken kommer med många fördelar. Som medlem har man självklart stora möjligheter att utvecklas som skytt genom betydligt förmånligare skytteekonomi, men även chans att utvecklas som exempelvis jägare, skytt eller hundägare – detta genom tillgång och full access till utbildningar och Vildmarkens alla fördelar.

Tillgänglighet: Finns platser kvar

✓ -15 % på ammunition

Som medlem har du ett lägre pris på ammunition som är avsedd för skjutbiografen. Som aktiv skytt finns det mycket pengar att spara!

✓ -15 % på timkostnad i biograf

Du som medlem har rabatt på bokade timmar i skjutbiografen.

✓ Medlemsdagar i skjutbiografen

Ett flertal gånger varje säsong kommer vi att bjuda in våra medlemmar på skyttetillfällen utöver det vanliga. Där du exempelvis får testa nya vapen eller annan utrustning, helt kostnadsfritt.

✓ Drop-in-skytte för endast 95 kr

Utvalda dagar och tider i veckan kommer du som medlem ha möjligheten att medverka på drop-in-skytte för endast 95 kr. Dessa dagarkrävs ingen tidsbokning dessa dagar och du skjuter valfritt antal serier. Obs! Turordning råder.

✓ Halva priset på tidsbokning i skjuttunneln

Ska du skjuta in eller kontrollskjuta ditt vapen? Du som medlem har halva priset på tidsbokning av vår skjuttunnel!

✓ Skjutinstruktör

Vi har ett mål med vår skjutbiograf och det är att bidra till bättre skytte! Du som medlem kommer återkommande att bjudas in till medlemsdagar tillsammans med utbildade skjutinstruktörer för att ges möjligheten att utvecklas som jägare eller sportskytt.

✓ Medlemspriser i butik

Som medlem kommer du att ha förmånliga priser på mängder av produkter i vår butik. Allt från jakt- och vildmarksprylar till hundaccessoarer.

✓ Föreläsningar och utbildningar

I vår stora möteslokal kommer ett stående program med inspirerande föreläsningar, kurser och temakvällar att vara ett faktum. Du som medlem kommer alltid ha förmåner eller rent av kostnadsfritt deltagande serverat.

Öppningserbjudande:

249 kr / mån*

Ordinarie 399 kr/mån. Du som ansöker om medlemskap fram till premiären vidhåller samma låga medlemspris.

*Medlemsavgiften betalas månatligen eller årsvis via faktura eller autogiro. Medlemskapet aktiveras vid premiärdatum. Om din ansökan godkänns är denna ansökan bindande till medlemskap i 12 månader. Fullständiga medlemsvillkor signeras vid utlämning av medlemskort. Du har rätt till att ångra ditt medlemskap fram till 1 oktober 2023.

Medlem GULD

Medlemspaketet med extra allt. Genom att vara Vildmarken Premium-medlem har du förutom fördelaktiga priser, bland annat en större möjlighet för att utvecklas som skytt med hjälp av personlig skjutinstruktör och förtur gällande tidsbokning. Klicka på knappen nedan för att läsa mer!

Tillgänglighet: Få platser kvar

✓ Fri tidsbokning i skjuttunneln

Ska du skjuta in eller kontrollskjuta ditt vapen? Du som guldmedlem har fri bokning av inskjutningstunneln!

✓ Förtur att boka innan öppning

Som guldmedlem har du förtur att inför varje bokningsbar period att boka in tider i skjutbiografen.

✓ Fritt lånevapen

I vår vapenbunker hittar du ett stort urval av premiumvapen. Som guldmedlem har du möjligheten att fritt låna vapen vid ditt besök.

✓ -25 % på ammunition

Som medlem har du ett förmånligt lägre pris på ammunition. Som aktiv skytt finns det mycket pengar att spara!

✓ -25 % på timkostnad i biograf

Du som medlem har rabatt på bokade timmar i skjutbiografen.

✓ Drop-in-skytte för medlemmar

Utvalda dagar och tider i veckan kommer du som medlem ha möjligheten att medverka på drop-in-skytte. Med andra ord krävs ingen tidsbokning dessa dagar och du skjuter valfritt antal serier. 

✓ Personlig skjutinstruktör

Vi har ett mål med vår skjutbiograf och det är att bidra till bättre skytte! Du som premiummedlem kommer att under året ges möjlighet att utbildas och utvecklas som skytt tillsammans med någon av våra duktiga skjutinstruktörer.

✓ Medlemspriser i butik

Som medlem kommer du att ha förmånliga priser på mängder av produkter i vår butik. Allt från jakt- och vildmarksprylar till hundaccessoarer.

✓ Föreläsningar och utbildningar

I vår stora möteslokal kommer ett stående program med inspirerande föreläsningar, kurser och temakvällar att vara ett faktum. Du som medlem kommer alltid ha förmåner eller rent av kostnadsfritt deltagande serverat.

949 kr / mån*

*Medlemsavgiften betalas månatligen eller årsvis via faktura eller autogiro. Medlemskapet aktiveras vid premiärdatum. Om din ansökan godkänns är denna ansökan bindande till medlemskap i 12 månader från och med premiärdatum. Fullständiga medlemsvillkor signeras vid utlämning av medlemskort. Du har rätt till att ångra ditt medlemskap fram till 1 oktober 2023.

Företag/partner

Sophie Terkelsen

Allmänna frågor

Staffan Johansson

Byggtekniska frågor & butik

Daniel Emsevik

Press & event

Magnus Skoglund

Skytte, event eller julbord? Sophie har en deal som väntar på dig!

Skräddarsydda företagspaket

Det är till Sophie man vänder sig för att skräddarsy företagspaket på Vildmarkens skytte- och eventcenter. Vare sig du är företagare med jakt- och skytteintresse, behov av att nå ut till målgruppen eller dig som söker lokaler för konferens, event eller möte – så har Sophie en deal som väntar!