Prislista

Upplev skytteträning som aldrig förr! Naturtrogna och interaktiva filmsekvenser rullar på en filmduk 25 meter från skyttebåset, precis som om du satt på ett pass. När tillfället är rätt; skjuter du med skarp ammunition och ser direkt var ditt skott träffar.

Gruppsessioner

Individuellt skytte

Medlemspris: -15% rabatt på gruppsessioner

Drop-in-skytte: 95 kr för medlemmar

Inskjutningstunnel: 95 kr för medlemmar

Skräddarsydda företagspaket

Sophie Terkelsen har många års erfarenhet från jaktbranschen och är spindeln i nätet vad gäller våra företagskunder.

Det är till Sophie man vänder sig för att skräddarsy företagspaket på Vildmarkens skytte- och eventcenter. Hon skapar bästa möjliga förutsättningar, och sammanhang, för att möta målgruppen – och tar självklart även fram ytor och kreativa lösningar som gör att våra kunder får maximal exponering!

Sophie, jag vill veta mer!

En unik upplevelse

Välkomna till vår underhållande skjutbiograf där du kan boka tid för en unik upplevelse.

I vår biograf får du möjlighet att använda ditt eget jaktgevär eller ett av våra lånevapen i kaliber 308.

Våra skjutplatser är strategiskt placerade 25 meter från den 12 meter breda filmduken, där vi visar realistiska filmsekvenser med djur i deras naturliga miljö. Upp till fem skyttar kan träna och förbättra sina skyttefärdigheter samtidigt. Vi använder avancerad datorteknik och kameror som registrerar skotten i realtid för en maximal upplevelse.

Samlingsrum

Vid bokning av skjutbiografen har ert sällskap även tillgång till vårt jägarmässigt inredda samlingsrum, med sittplatser för upp till 20 personer. En plats att inspireras, mötas för uppaddning, nedvarvning och glada skratt. Vid bokning ingår kaffe eller varm choklad till samtliga skyttar.

Ammunition

Vad gäller angående ammunition i skjutbiografen?

Vi lagerhåller ammunition avsedd för skjutbiografen, bland annat i kalibrarna 6,5×55 SE, 308 Win, 30-06 Spring, 270 Win, 8×57, och 9.3×62. Om någon i ert sällskap vill skjuta med annan kaliber, vänligast kontakta oss via 010-459 90 13 i anslutning till din bokning för att säkerställa tillgänglighet. 

Vad gäller angående ammunition i skjuttunneln?

I vår skjuttunnel är kaliber upp till 505 Gibbs tillåten. Observera att 22 LR i underljudshastighet ej fungerar med digital markering.

Kan jag ta med egen ammunition till skjutbiografen?

Om du vill ta med egen ammunition är endast fabriksladdad ammunition från Norma tillåten.