Kategori: Intervju

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Succé för Hylte Jakt och Lantmans årliga jaktmässa

Vildmarken tog sig ned till Hyltebruk sista helgen i september för ett besök på Hylte Jakt och Lantmans årliga jaktmässa. På plats fanns representanter från flera varumärken och grossister. Hyllorna stod fullpackade och tälten ute på gårdsplanen huserades av utställare och kampanjförsäljning. 

Läs hela inlägget >>

Bakom kulisserna på Wild Boar Fever X

Högintensiv vildsvinsjakt och skytte i världsklass är några av ingredienserna i Wild Boar Fever X som nyligen hade premiär på streamingtjänsten MyOutdoorTV. Ystad-pågen Alexander Nordin var en av de lyckligt utvalda som fick åka till Frankrike för några intensiva dagars filminspelning.

Läs hela inlägget >>

Rasmus Liljeblad får upp jaktpulsen

Kunskap, äkthet och inspiration är några av de ingredienser som har gjort Jaktpuls, med jägaren Rasmus Liljeblad och hans hundar i spetsen, till en av Jägarsveriges populäraste YouTube-kanaler, nämligen Jaktpuls. Vildmarken besökte Rasmus hemma i Småland för att prata hundar, jaktfilm och vildsvin.

Läs hela inlägget >>

Stefanie Lea Paulsen lockas av gåsjakten

För danskan Stefanie Lea Paulsen stod det tidigt klart att det var naturen och senare jakt som hon ville ägna sitt liv åt. Både genom sin profession i DK WAI och som fritidssyssla lever hon för att locka och jaga gäss – en svår uppgift som kräver ständiga justeringar.

Läs hela inlägget >>