Kategori: Intervju

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Diana erbjuder jaktresor över hela världen

Under mörka och regniga decembermorgnar är det lockande att drömma sig bort till jaktresor på spännande destinationer. Magasin Vildmarken ringde upp Diana Jaktresors jaktresekonsulent Sten Sjögren som berättade mer om sitt uppdrag och vad han skulle välja om han fick önska sig en julgåva från sin arbetsgivare.

Läs hela inlägget >>

Succé för Hylte Jakt och Lantmans årliga jaktmässa

Vildmarken tog sig ned till Hyltebruk sista helgen i september för ett besök på Hylte Jakt och Lantmans årliga jaktmässa. På plats fanns representanter från flera varumärken och grossister. Hyllorna stod fullpackade och tälten ute på gårdsplanen huserades av utställare och kampanjförsäljning. 

Läs hela inlägget >>

Bakom kulisserna på Wild Boar Fever X

Högintensiv vildsvinsjakt och skytte i världsklass är några av ingredienserna i Wild Boar Fever X som nyligen hade premiär på streamingtjänsten MyOutdoorTV. Ystad-pågen Alexander Nordin var en av de lyckligt utvalda som fick åka till Frankrike för några intensiva dagars filminspelning.

Läs hela inlägget >>

Rasmus Liljeblad får upp jaktpulsen

Kunskap, äkthet och inspiration är några av de ingredienser som har gjort Jaktpuls, med jägaren Rasmus Liljeblad och hans hundar i spetsen, till en av Jägarsveriges populäraste YouTube-kanaler, nämligen Jaktpuls. Vildmarken besökte Rasmus hemma i Småland för att prata hundar, jaktfilm och vildsvin.

Läs hela inlägget >>