Annonsera

Nå ut till Jakt- och Fiskesverige

Ända sedan premiärnumret för drygt fem år sedan så har Magasin Vildmarkens läsare varje månad fått hänga med på mängder av jakt-, fiske och outdooräventyr, både här hemma och internationellt.

Förutom reportage, nyheter, krönikor och andra mötet med intressanta personer så ligger prylar oss varmt om hjärtat och vi testar, recenserar och utvärderar kontinuerligt dessa roliga och ofta nyttiga hjälpmedel.

Det moderna valet

Magasin Vildmarken är lätt att ta del av. Du kan få den direkt till din mejl, eller så klickar du in på vår hemsida för att läsa den i ett interaktivt format. Vi nyttjar den moderna mediaplattformen till dess yttersta spets med videos, animerad grafik och länkar till relaterat innehåll. Tidningen läser man helt gratis via sin smartphone, dator eller surfplatta – och vi strävar hela tiden efter att bredda oss ytterligare.

Med Vildmarken Play har vi tagit steget in i filmvärlden och sedan i höstas har vi även en podcast där vi varje månad har spännande profiler från branschen på besök i vår studio. Med podcasten vill vi bli ännu mer inkluderande och samtidigt ge våra läsare möjlighet att kunna konsumera Magasin Vildmarken under exempelvis bilfärden, på fisketuren eller i samband med hundpromenaden. Därför lägger vi även ut artiklar och reportage som podcastversioner.

Varje månad har vi omkring 100 000 unika besökare. Bli en del av det moderna valet – ni också!

Vem läser Vildmarken?
personer/snitt antal per månad*
0

Åldersgrupp?

18-24
25-34
35-44
45-54
55-64
65+

Kön?

Män 70%
Kvinnor 30%

Val av enhet?

Mobiltelefon 56%
Surfplatta 10%
Dator 34%

Var?

Sverige 83%
Norge 10%
Övrigt 7%
Annonsmöjligheter

Priser på begäran.

Kontakt

Stefan Vänersand


ANNONS
Utgivningsplan 2024

#1 14 jan
#2 11 feb
#3 10 mars
#4 7 april
#5 12 maj
*Tryckt mässpecial, Swedish Game Fair
#6 9 juni
#7 7 juli
#8 11 aug
#9 8 sept
#10 6 okt
#11 10 nov
#12 8 dec

Materialinlämning

Inlämning av annonsmaterial: 5 arbetsdagar före utgivning till din kontaktperson eller annons@vildmarken.se