Kategori: Prylar

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Vildmarken testar: GRS Hunter Light

Är du precis som jag kräsen när det kommer till gevärskolvar? Jag vill att vapnet ska ligga perfekt, och eftersträvar att kunna lägga an även om jag så skulle blunda. Dit når du inte alltid med en standardkolv utan justering. Men några som brinner för perfektion är norska GRS.
Läs hela inlägget >>

Kontrollera din radio inför jaktpremiären

Har du varit med om att din radio visat sig krångla när du kommit fram till jakten? Om inte, grattis. Om ja, så är det kanske en tröst att du inte är ensam. Vi ringde upp Zodiacs Peter Landér för att få med oss lite tips och råd kring vad man bör tänka på vad gäller radioutrustningen inför jaktpremiären.
Läs hela inlägget >>

Test av åtelkamera: UOVision Compact

Åtelkameror eller viltkameror, kärt barn har många namn och marknaden är stor, kanske rentav för stor, vad gäller dessa produkter. Många jägare och skogsägare lockas av kamerorna med lägst prislapp medan vår erfarenhet säger att man i längden tjänar på att investera i en produkt med lite högre prislapp. Den här gången har vi tittat lite närmare på just en sådan produkt, nämligen UOvision Compact LTE.
Läs hela inlägget >>

Vildmarken testar premiumskjutstöd

När det kommer till att avlossa ett säkert skott på stillastående vilt så är ett bra skjutstöd något som varje jägare bör ha med sig. Marknaden är stor och alternativen många och Magasin Vildmarken har därför skannat av marknaden för att hitta guldkornen – i detta inslag visar vi upp fyra av favoriterna.
Läs hela inlägget >>

NL Pure – Ny handkikare från Swarovski Optik

Revolutionerande kikare med det hittills största synfältet och knappt märkbara kanter – och utan att kompromissa med ergonomi och enkelt handhavande. Produkten kommer vara tillgänglig efter sommaren från och med den 1 september hos auktoriserade handlare och på Swarovski Optiks hemsida, se.swarovskioptik.com.
Läs hela inlägget >>