Kategori: Prylar

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Bearskin THERMO DUO PACK

Termosar med vakuumkonstruktion för bästa isoleringsförmåga, lämplig för både kalla och varma drycker. BPA-fri med såväl inner- som ytterväggar av rostfritt stål. Termosarna passar lika bra i ryggsäcken som i mugghållaren på bilen och är försedd med en vid öppning för att underlätta påfyllning och diskning. Lätt att hälla ur och behaglig att hålla i även när den är fylld med kokhett thé eller kaffe!

Läs hela inlägget >>

Bearskin BEARPROOF PRECISION

En smart och praktisk lösning för att slippa göra dyra kolvanpassningar. Bearproof Precision är en robust och stabil kolvkamshöjare som är anpassad för alla typer av väder och ger en skön anläggningsyta mot kinden.

Läs hela inlägget >>

Vildmarken testar Zodiac Team Pro Waterproof

Vi på Vildmarken har jakten som både nytta och nöje och har hundratals jaktdagar per år, vilket också gör oss till utomordentliga testpiloter av båda nya produkter och klassiker. Den här gången har vi tagit testat Zodiacs trotjänare och kanske mest tåliga radio, Team Pro+ Waterproof. 

Läs hela inlägget >>

WeHunt 4.0 lyfter jaktupplevelsen

WeHunt Nordic AB erbjuder lösningar som förenklar administrationen och ökar säkerheten för jägare under hela jakten. I samband med årets upplaga av Swedish Game Fair på Tullgarns slott presenterades appen WeHunt 4.0.

Läs hela inlägget >>

Warmwool Long Shorts Woman

Aclima Warmwool Long Shorts W’s är ett par funktionella, längre underställsshorts. Dammodell. Aclima Warmwool Long Shorts W’s är ett par damunderställsshorts i serien Warmwool som är Aclimas mest populära serie.

Läs hela inlägget >>