Kategori: Prylar

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Vildmarken testar: Sako S20 Hunter

Sedan Sakos livesända premiär har många svenska jägare varit nyfikna på deras senaste produkt, Sako S20 Hunter. Detta gevär är byggt för att anpassas och konfigureras efter skyttens behov – och vi tog nyligen med det ut i skog och mark för att se vad det går för.
Läs hela inlägget >>

Julklappstips: Clausen Predatorcall 6

Svårt att hitta på julklapp till jägaren/jägarna i familjen? Clausen Predatorcall 6 är den ultimata lockpipan vad gäller både unga och vuxna rävar, året runt. Med denna mångsidiga lockpipa kan man frambringa minst sex olika nödljud.
Läs hela inlägget >>

GAIM Compact förbereder dig för verkligheten

Lagom till att jultomten är här så skeppas de första enheterna av GAIM Compact ut på marknaden, en skjutsimulator som gör det möjligt för alla jägare att, när som helst och var som helst, kunna träna på ett autentiskt och underhållande sätt – och det till ett rimligt pris. Så fort det är möjligt kommer vi på redaktionen att förena nytta med nöje genom en provskjutning och en recension, men redan nu har Vildmarken fått en provvisning om vad som komma skall.

Läs hela inlägget >>

Julklappstips: Ekebo jaktkänga

Ekebo 10” är en jaktkänga i hög modell som är utformad för att du ska kunna röra dig så ljudlöst som möjligt; både i skog och i annan terräng. Yttertyget är slitstarkt och kamouflagefärgat, sulan är rejält mönstrad och sömmarna rejält tilltagna. Skon är mjuk och skön att gå i från start och har en löstagbar (och såklart utbytbar) innersula.
Läs hela inlägget >>

Pryltips: ZlideOn reparerar din dragkedja på 20 sekunder

En tredjedel av alla svenskar slänger en produkt vars dragkedja gått sönder – onödigt tycker vi när det är så lätt att laga den! ZlideOn är en patenterad svensk innovation som tillverkas i Sävsjö av zink och stål. Att reparera en dragkedja har aldrig varit enklare. Tack vare ZlideOn kan du nu laga dragkedjan på bara 20 sekunder!

Läs hela inlägget >>

Vildmarken testar: Ultracom R10 Hybrid

Många kan säkert relatera till den olustiga känslan när man tappat kontakten med hunden; inte minst om det är ståndskall, eller när man närmar sig en passkytt, eller trafikerad väg. Radiotekniken har varit stark sedan tidigare och på senare år har GSM-system blivit alltmer populära. Tidigare i år lanserade finska Ultracom sin R10 Hybrid – en hundpejl som erbjuder båda teknikerna – och vi har givetvis testat.
Läs hela inlägget >>