Kategori: Prylar

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Fat Wrench Momentskruvmejsel

Med Fat Wrench 10 bits blir det korrekt montering av kikarsikten, skenor, klackar och andra enklare vapenarbeten mycket lätt att utföra själv utan risk att dra sönder skruvar eller använda för högt eller lågt åtdragningsmoment.

Läs hela inlägget >>

Eberlestock Bandit

Nya Bandit ersätter Sawed Off! Ny dagsturssäck från Eberlestock. Förberedd för vätskesystem. Utrymme i locket med invändiga fack. Frontöppnad. Många packmöjligheter utvändigt. Finns i 5 olika färger.

Läs hela inlägget >>

Bearskin URSUS LIGHT BLAZE 

En helt nyutvecklad jaktjacka, inspirerad av klassiska URSUS CAMO JACKET som är många svenska och europeiska jägares favorit! Den här lättare varianten funkar lika bra även tidigare på hösten, men det dubbla tyget av borstad tricot tillsammans med ett avancerat TPU-membran med bra andningsegenskaper håller dig varm även i vinter om du ser till att ha ordentligt under.

Läs hela inlägget >>

Magasin Vildmarken testar Konus Pro LZ-30 3-12×56

Konus har sakta men säkert vuxit sig allt starkare på den svenska marknaden. Det italienska företaget producerar sina kikarsikten i Kina, ett faktum som kan få vissa att grymta till, men tillverkarna har kommit långt och erbjuder mycket kikare för pengarna. Magasin Vildmarken har testat Konus Pro LZ-30 3-12×56.

Läs hela inlägget >>