Ad

Pryltips del 1

Casström Lars Fält Lock Back

En mycket kraftig fällkniv från Casström utvecklad tillsammans med överlevnadsexperten Lars Fält. Kniven vann första pris på Blade Show i Atlanda i USA sommaren 2019 (Collaboration of the Year Award) trots den hårda konkurrensen i kategorin!

Det är en mycket kompetent och stabil fällkniv som klarar allt från matberedning till täljjobb, kort sagt ett bra val för jägaren som vill ha en kompakt kniv med sig i skogen. Fällkniven klarar upp till 90 % av vad en vanlig fastbladskniv klarar men i ett format som lämpar sig för vardagsbruk och det finns därför nästan ingen anledning att någonsin lämna hemmet utan den. 

1 250 kr / www.casstrom.se

Scandinavian Safe SP66

Ett mindre vapenskåp med maximal förvaring av gevär och tillbehör! 

SP66 är ett vapenskåp för upp till sex vapen. Perfekt för dig som har en ”lagom” stor vapengarderob och vill eller behöver optimera utrymmet där hemma.

Skåpet levereras med omställningsbart högsäkerhetslås med två nycklar. Elektroniskt kodlås går såklart att få som alternativ. SP66 levereras komplett med två löstagbara halvhyllor, fem hyllor i dörren samt vapenhållare för gevär.

Skåpet är lätt att förankra tack vare fyra förankringshål i botten och två i ryggen. Skåpet finns även i svart! 

5 190 kr / www.scandianviansafe.se

ATN X-Sight 4K HD 5-20xPro 

Nya X-Sight 4K erbjuder ett förbättrat HD Night Vision-läge, högre upplösning och snabbare optik som gör det möjligt för en snabbare bild på den nya HD-skärm. Den nya 4K-sensorn och Dual Core-processorn ger dig kraften att spela in video och streama till din smarta enheten via Wi-Fi på samma gång.

13 995 kr / www.pnjakt.se

 

Ge din Tikka T3 en personligare passform! 

Slutstyckeshandtaget från Atlasworxs passar alla Tikka T3- och T3X-modeller, antingen
vänster eller höger. Atlasworxs slutstyckeshandtag är designade för att optimera funktion, känsla och utseende. 

Slutstyckeshandtaget är något längre och större än originalhandtaget vilket möjliggör bättre ergonomi. Skruven är i rostfritt stål och har en 5/16-24-gänga som knoppen skruvas på, vilket gör det möjligt att byta mellan deras olika slutstycksknoppar om du vill ha en förändring. Spana in hela sortimentet hos PN Jakt!

995 kr / www.pnjakt.se

 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-08-18

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.