Skytteträning för polis och säkerhetsföretag

På Vildmarken Skytte- och Eventcenter erbjuder vi en toppmodern inomhusskjutbana, även känd som skjutbiograf, där både privatpersoner och professionella kan finslipa sina färdigheter. Vår anläggning är anpassad för skytteträning på olika avstånd, avsett för polis och säkerhetsföretag som söker en realistisk och anpassningsbar träningsmiljö.

Många fördelar

Träna året runt

Vår inomhusanläggning betyder att väder inte längre är ett hinder. Träna i alla väderförhållanden, året om, i en kontrollerad och säker miljö.

Statiska och rörliga mål

Utmanas av både statiska och dynamiska mål. Vår teknik låter dig öva på allt från stillastående precisionsskott till rörliga mål som simulerar verkliga situationer eller hotscenarion.

Skräddarsydda scenarion

Med möjlighet att skräddarsy scenarion efter era specifika behov, erbjuder vi en oöverträffad anpassningsförmåga. Öva på realistiska scenarion som ni själva utformat för att möta just era utbildningskrav.

Realistisk skytteträning

Polisstyrkor kan boka träningstider med egna instruktörer. Vi tillhandahåller en miljö där ni kan genomföra realistisk träning med egna vapen och skarp ammunition, stöttade av den absolut senaste tekniken. Detta ger er möjlighet att öva på situationer så nära verkligheten som möjligt, förberedande för de utmaningar ni möter i ert dagliga arbete.

Modern teknik

Vår skjutbana är utrustad med den senaste tekniken inom måldetektion och scenario-skapande mjukvara, vilket gör det möjligt att få omedelbar feedback på träningen och att detaljerat analysera prestation och framsteg.

Säkerhet och professionalism

Säkerheten för våra användare är vår högsta prioritet. Vår anläggning följer strikta säkerhetsprotokoll och är utrustad med modern säkerhetsutrustning. Vårt kvalificerade personalstöd garanterar en säker och givande träningsupplevelse. 

Boka din Träning Idag

Är du redo att ta din eller din organisations skjutträning till nästa nivå? Kontakta oss idag för att boka din träningstid eller för att få mer information om våra tjänster.

Vi ser fram emot att välkomna er till [Din Skjutbana] där vi tillsammans kan skapa en säkrare och mer skicklig framtid.

Strategiskt beläget

Vid Vänerns norra strand, där nära fjordens inlopp, där hittar ni Grums. En slogan som löd Så mycket mer än du tror syntes förr om åren frekvent ute på stan – och även om denna slogan aldrig klubbades igenom rent politiskt så fångar den andan och det strategiska läget i kommunen. Passande nog drömmer nu vi på Vildmarken om att tillsammans med regionen och de lokala, besökare och samarbetspartners framöver bli just mycket mer än man kanske kan tro.

En biltur bort

Vi finns på Nyängen strax utanför tätorten, där Europavägarna E18 och E45 möts. Här passerar dagligen runt 20 000 fordon – och även om det kanske vore en överdrift att säga att alla vägar leder till Grums så kvarstår det faktum att oavsett om ni kommer från Karlstad, Oslo, Stockholm eller Göteborg, och allting däremellan, så är ett besök bara en biltur bort.

Unika utbildningslokaler

Vildmarken på Nyängen erbjuder en konferenslokal utöver det vanliga – för ovanligt trevliga möten!

Toppmoderna lokaler, stora ytor och ett fullutrustat restaurangkök gör att det bara är fantasin som sätter gränser vad gäller föreläsningar, utbildningar, konferenser, workshops – och mycket annat, bara fantasin sätter gränser. Tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi er med era önskemål!

Rådgivning och bokningsassistans

Sophie, jag vill veta mer!