Digital inskjutningstunnel

Vill du skjuta in/kontrollskjuta ditt kulgevär? På Vildmarken Skytte- och Eventcenter finns det en toppmodern inskjutningstunnel som sträcker sig över 50 meter och är utrustad med digital markering.

Inskjutningstunneln bokas 30 minuter i taget – och ifall du behöver hjälp så finns såklart vår kunniga personal till hands. Pris för medlem: 95 kr (icke medlem: 245 kr). Betalas i kassan.

Inskjutning på 50 meter

Tillsammans med Norma vill vi på Vildmarken Skytte- och Eventcenter bidra med att utbilda, forma och inspirera framtidens jägare. Norma Academy Center är en förlängd arm av fabriken i Åmotfors där drygt 120 års erfarenhet som högklassig ammunitionstillverkare sitter i väggarna.

Hos oss kan man gräva djupt i den spännande världen av ballistik och ammunition. Med direkt närhet till fabriken kommer vi tillsammans skapa evenemang kring bland annat skytte, handladdning och utvärdering av ammunition. Bli del av detta exklusiva samarbete och lär dig av de absolut bästa i branschen. Välkomna till Norma Academy Center!