Älgbiff Rydberg
Viltrecept

Viltrecept: Älgbiff Rydberg

Historien bakom maträtten Biff Rydberg är lite oviss, men flest spår leder till den generösa köpmannen Abraham Rydberg. Under mitten av 1800-talet donerade han en

Viltrecept

Älgpasta med kantareller och rårörda lingon

Som kock och nybliven jägare tar Therese Tillman mer än gärna hand om klimatsmart viltkött. Den här gången bjuder hon på älgpasta med kantareller och

Viltrecept

Viltskav – Låt resterna sätta guldkant

Har du styckdetaljer i frysen som aldrig verkar komma till användning? Varför inte ta fram det där ytterlåret, eller kanske resterna från årets vildsvinsjulskinka, och

Viltrecept

Recept: Marinerad laxwrap

Blev ni sugna på att testa den magiska laxwrapen som Alexander tillagade i Matilda Leijons senaste artikeln? Hon lyckades snylta till sig receptet och delar

Viltrecept

Jimmy Stening jagar och lagar: Grågås-wrap

Med jämna mellanrum bjuder grillmästaren Jimmy Stening Vildmarkens läsare på sina bästa tips och godaste recept. Den här gången delar han med sig av sina

Viltrecept

Tobias lagar Perch & Chips

Tobias Eriksson bjuder på jordnära och relativt enkel matlagning som gifter sig väl med hans tämligen nytagna jägarexamensbevis. Den här gången gjorde Tobias en variant