Fiskeprylar del 1

2019-08-25

Fiskeprylar del 1

Fiskeprylar del 1

Fiskeprylar del 1

Berkley spöhållare

Spöhållare från Berkley, utmärkt till enklare former av trolling. Fullt justerbar, fäste för både reling och fast montering och håller de flesta spösorter på marknaden. Spöhållaren har en hållbar konstruktion i polypropyleneplast.

139 kr / www.fiske.se

 

Westin Swim av Fiske.se

När gäddfiskekungen Lars Öhman på Fiske.se fick fria händer att designa egna drag visste han exakt hur färgerna skulle se ut. Westin Swims färger är noggrant utvalda, tänkta att passa i olika vattentyper, från ginklart till lervälling! Westin Swim är grymt lättfiskad, mycket lättkastad och simmar i vida svängar. Fiska den långsamt med vevstopp i kallt vatten eller mer hetsigt varvat med svepande spörörelser i varmare vatten. De fungerar lika bra med haspel- som spinnutrustning.

129 kr / www.fiske.se

REVO MGX

Kompakt och stilren, lätt och vacker lågprofilrulle som ser ut som ett smycke – men är en riktigt tuff fiskemaskin med funktionalitet och ergonomi som ledord. Med det nyutvecklade IVCB-4™-bromssystemet får du nästan obegränsade inställningsmöjligheter för bästa kastkontroll oavsett betets vikt. Kroppen i ett stycke X-Mag™-legering och sidostycken i C6-kolfiber ger en stabilitet och låg vikt som är häpnadsväckande. Är du riktigt seriös när du väljer rulle är det dags att skaffa dig en Revo MGX.

2 995 kr / www.jaktiaorebro.se

 

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter