Ännu fler pryltips!

2019-08-21

Ännu fler pryltips!

Ännu fler pryltips!

Pryltips del 2

Leica Rangemaster CRF 2700-B

Leica Rangemaster CRF 2700-B är, trots sin storlek och vikt, en absolut gigant inom avståndsmätning. Leica har, under många decennier, totalt dominerat avståndsmätningsmarknaden med en rad avståndsmätare där den ena blev bättre än den andra upp till den nivån där Rangemaster 2700-B har landat nu. Rangemaster 2700-B är byggt på samma koncept som lillebrorsan Rangemaster 2000-B, men har ett utökat mätningsavstånd med 600 meter jämfört med 2000-B och integrerat SD-kort som möjliggör inmatning av ballistiska data. Denna funktion ger en perfekt synkad avståndsmätning och är guld värt för dem som vill mata in parametrarna för handladdad ammunition.

8 995 kr / www.jakt.se

Swarovski dS 5-25×52

Swarovski dS projicerar relevant information, utan distraktion, i synfältet – i realtid och visar automatiskt den korrekta riktpunkten. Detta med hänsyn till alla viktiga faktorer, såsom avstånd, lufttryck, temperatur och vinkel, där ingen manuell inställning är nödvändig förutom ett knapptryck. Siktpunkten beräknas med hjälp av den användarens ballistiska data. Uppgifterna matas in via DS Configurator-appen och den beräknade ballistiska kurvan överförs direkt till dS via Bluetooth.

39 700 kr / www.pnjakt.se

Genzo slaktset

Ett slaktset av fin kvalitet! Allt du behöver inför slakten och enligt uppgift en riktig favorit bland Hyltes jagande kunder. Setet innehåller tre knivar, en buköppnare och ett slipstål. Knivarna kommer i ett praktiskt fodral med uttagbar insats som kan fästas runt midjan.

395 kr / www.hyltelantman.com

 

 

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Nyheter

Årets hundspecial av Magasin Vildmarken!

I det här numret är det fullt fokus på våra hundar, något de är synnerligen förtjänta av eftersom de fyller så många roller och funktioner.

Nyheter

Nytt kapitel att vänta i Hedinfallet

Nyligen friades företagsledaren och jaktprofilen Karl Hedin från misstankarna om grovt jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott av Västmanlands tingsrätt, men nu rullar Hedinfallet vidare.

Nyheter

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden,

Nyheter

Ökat antal hundar i Sverige

Antalet hundar i Sverige bara ökar. En färsk undersökning visar att mer än vart sjunde hushåll numera har hund. Svenska Kennelklubben skriver på sin hemsida

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!