Ad

Pryltips del 2

Leica Rangemaster CRF 2700-B

Leica Rangemaster CRF 2700-B är, trots sin storlek och vikt, en absolut gigant inom avståndsmätning. Leica har, under många decennier, totalt dominerat avståndsmätningsmarknaden med en rad avståndsmätare där den ena blev bättre än den andra upp till den nivån där Rangemaster 2700-B har landat nu. Rangemaster 2700-B är byggt på samma koncept som lillebrorsan Rangemaster 2000-B, men har ett utökat mätningsavstånd med 600 meter jämfört med 2000-B och integrerat SD-kort som möjliggör inmatning av ballistiska data. Denna funktion ger en perfekt synkad avståndsmätning och är guld värt för dem som vill mata in parametrarna för handladdad ammunition.

8 995 kr / www.jakt.se

Swarovski dS 5-25×52

Swarovski dS projicerar relevant information, utan distraktion, i synfältet – i realtid och visar automatiskt den korrekta riktpunkten. Detta med hänsyn till alla viktiga faktorer, såsom avstånd, lufttryck, temperatur och vinkel, där ingen manuell inställning är nödvändig förutom ett knapptryck. Siktpunkten beräknas med hjälp av den användarens ballistiska data. Uppgifterna matas in via DS Configurator-appen och den beräknade ballistiska kurvan överförs direkt till dS via Bluetooth.

39 700 kr / www.pnjakt.se

Genzo slaktset

Ett slaktset av fin kvalitet! Allt du behöver inför slakten och enligt uppgift en riktig favorit bland Hyltes jagande kunder. Setet innehåller tre knivar, en buköppnare och ett slipstål. Knivarna kommer i ett praktiskt fodral med uttagbar insats som kan fästas runt midjan.

395 kr / www.hyltelantman.com

 

 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-08-21

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.