
Viltskav – Låt resterna sätta guldkant
Har du styckdetaljer i frysen som aldrig verkar komma till användning? Varför inte ta fram det där ytterlåret, eller kanske resterna från årets vildsvinsjulskinka, och
Har du styckdetaljer i frysen som aldrig verkar komma till användning? Varför inte ta fram det där ytterlåret, eller kanske resterna från årets vildsvinsjulskinka, och
Richard Waje har inspirerats och lagat uppskattad mat i världens alla hörn. Han är även en inbiten sportfiskare och jägare och nyligen fick Vildmarken följa
Danska Mette Karin Petersen brinner för jakten och inte minst för att ta hand om det goda viltköttet efteråt. Den här gången tillagar hon en
Blev ni sugna på att testa den magiska laxwrapen som Alexander tillagade i Matilda Leijons senaste artikeln? Hon lyckades snylta till sig receptet och delar
Med jämna mellanrum bjuder grillmästaren Jimmy Stening Vildmarkens läsare på sina bästa tips och godaste recept. Den här gången delar han med sig av sina
Hundgodis som man köper i affären är nästan alltid dyrt och innehåller ofta socker. Samtidigt är vi jägare ibland lite dåliga på att exempelvis ta
Tobias Eriksson bjuder på jordnära och relativt enkel matlagning som gifter sig väl med hans tämligen nytagna jägarexamensbevis. Den här gången gjorde Tobias en variant
Jakt & Fiskemässan presenterar tolv avsnitt med Richard Waje – mästerkocken med många strängar på sin lyra som i dag driver flertalet restauranger och även
Therese Tillman är en certifierad raw food-kock som brinner för kost och som dessutom gärna tar hand om fettsnålt och klimatsmart viltkött. Den här gången
Har du rester kvar från söndagssteken? Vildmarkens Tobias Eriksson delar här med sig av tips på hur man kan sätta guldkant på sina ”leftovers”, i
Therese Tillman brinner för kost och hälsa och är certifierad raw food-kock. Hon är dessutom en tämligen nybliven jägare som gärna tar hand om fettsnålt och
Tobias Erikssons matlagningskunskaper gifter sig väl med hans tämligen nytagna jägarexamensbevis och framöver vill han bjuda på recept som känns jordnära och som är relativt
Få Magasin Vildmarken direkt till din e-post!*
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.
Magasin Vildmarken hade premiär februari 2016 med största fokus på jakt och allt därtill men även fiske och friluftsliv. Vi släpper ett nytt nummer varje månad där vi tipsar om prylar och nyheter, vi gör jaktreportage, recensioner och bjuder bland annat på matlagning med kända profiler. Magasin Vildmarken (559041-8926) har 2021 UC GULD som indikerar att företaget är en trygg och solid partner att göra affärer med.
Vildmarken Magasinet Norden AB
Telefon: 010-459 90 11
E-post: magasin@vildmarken.se
Besöksadress: Åsbäcksvägen 3, Grums
Ansvarig utgivare: Staffan Johansson
Vildmarken Nyängen AB
Vildmarken Skytte- & Eventcenter
Telefon: 010-459 90 13
E-post: info@vildmarken.se
Besöksadress: Åsbäcksvägen 3, Grums
Aviseringar