Blev ni sugna på att testa den magiska laxwrapen som Alexander tillagade i Matilda Leijons senaste artikeln? Hon lyckades snylta till sig receptet och delar här generöst med sig till er läsare!

Marinad:
Timjan
Vitlök
Olivolja
Paprikapulver
Lökpulver
Salt
Peppar

Örtmajonnäs:
Majonnäs
Basilika
Persilja
Thaibasilika
Vitlök
Salt
Peppar

Pesto:
Basilika
Parmesan
Pinjenötter
Olivolja
Vitlök
Peppar

Gör så här:
Marinaden bör med fördel göras dagen innan så att laxen kan gotta till sig över natten. Blanda timjan, vitlök, olivolja, paprikapulver och lökpulver i en bunke. Addera salt och peppar efter tycke och smak.
Örtmajonnäs gör ni genom att röra ihop majonnäs, basilika, persilja, thaibasilika, vitlök, salt och peppar. Gör en supergod pesto genom att köra basilika, parmesan, pinjenötter, olivolja, vitlök och peppar i en mixer.
Grilla laxen. Värm på tortillabröd strax innan servering. Fyll tortillabrödet med godsakerna. Därefter är det dags att njuta!