Ad

Specialutgåva av Aimpoint Micro H-2

Första dagen avklarad på IWA Outdoor Classics 2018 och vi har hunnit ta del av några av dess godbitar. Alexander Nordin på Aimpoint AB visar upp en färgstark nyhet – Aimpoint Micro H-2 – The Driven Hunt Kit.

Aimpoints Micro-rödpunktsikten är de lättaste och minsta i Aimpoints sortiment.

– Micro H-2:an lanserades efter önskemål från kunder som ville ha ett ännu mer robust Micro-rödpunktsikte. Ett förstärkt hus och flip-up linsskydd klarar Micro H-2 alla tänkbara väderförhållanden, säger Alexander.

– Och tack vare de nya optiska linserna och linsbeläggningarna av allra senaste typ har den optiska prestandan och den röda punktens form och tydlighet maximal.

På IWA 2018 visar de upp sin specialutgåva av deras omåttligt populära sikte. i ett färgstarkt kit. ”Drevjaktspaketet” innefattar ett orangefärgat Aimpoint Micro H-2, vapenrem och keps i matchande kulör.

De släpper endast 1000 exemplar av detta sikte och vid köp medföljer ett certifikat.

Läs mer på www.aimpoint.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-03-09

Se även ...

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Magasin Vildmarken #3

I det här numret är det Kristoffer Clausen som pryder förstasidan. Vi träffade honom på hans hemmaplan i Norge för att prata om allt från hans uppväxt i Afrika till hans boksläpp som bland annat handlar om lockjakt på räv.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.