Ad

Specialutgåva av Aimpoint Micro H-2

Första dagen avklarad på IWA Outdoor Classics 2018 och vi har hunnit ta del av några av dess godbitar. Alexander Nordin på Aimpoint AB visar upp en färgstark nyhet – Aimpoint Micro H-2 – The Driven Hunt Kit.

Aimpoints Micro-rödpunktsikten är de lättaste och minsta i Aimpoints sortiment.

– Micro H-2:an lanserades efter önskemål från kunder som ville ha ett ännu mer robust Micro-rödpunktsikte. Ett förstärkt hus och flip-up linsskydd klarar Micro H-2 alla tänkbara väderförhållanden, säger Alexander.

– Och tack vare de nya optiska linserna och linsbeläggningarna av allra senaste typ har den optiska prestandan och den röda punktens form och tydlighet maximal.

På IWA 2018 visar de upp sin specialutgåva av deras omåttligt populära sikte. i ett färgstarkt kit. ”Drevjaktspaketet” innefattar ett orangefärgat Aimpoint Micro H-2, vapenrem och keps i matchande kulör.

De släpper endast 1000 exemplar av detta sikte och vid köp medföljer ett certifikat.

Läs mer på www.aimpoint.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-03-09

Se även ...

Magasin Vildmarken #10

Oktober är här och höjdpunkterna avlöser varandra, så även för oss på Magasin Vildmarken. Delar av redaktionen befinner sig i skrivande stund i radioskugga i Kanada för jaktäventyr som ni läsare kan ta del av inom kort, men redan nu kan vi bjuda på högtidsstunder för alla jaktintresserade.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.