Ad

Nytt rödpunktsikte: Blaser RD 17

I Blasers monter på IWA 2018 fick vi som vanligt ta del av nya bedårande utformningar av Blaser R8 Success och Blaser R8 Silence, men även ta del av deras senaste nyhet inom optik – Blaser RD 17. Ett läckert rödpunktsikte med Blasers känsla för design.

Blaser RD 17

2018 är året då Blaser slår sig in på marknaden av jägarmässig optik – och de gör det verkligen med stil. På SHOT Show i Las Vegas fick vi för första gången uppleva deras första serie av kikarsikten, Blaser Infinity. Vi visste att de hade ytterligare nyheter på gång och det var med ett pirr i magen som vi närmade oss deras monter.

Nyheten var deras nya rödpunktsikte, RD 17. Siktet har vacker design och utstrålar kvalitet. En god sikt och skarp punkt. Siktet kommer med fliplock fram och bak och utlovar att stå emot de tuffaste av förhållanden. Vi välkomnar detta sikte till Sverige under sommaren och enligt rykte kommer det att kosta cirka 8000 kr i butik.

 

Blaser RD17

Fler nyheter

Men det var inte bara det nya rödpunktsiktet, Blaser RD 17 som fångade vårt intresse. Blaser Silence, deras nya modell med ljuddämpad pipa som vi tidigare skrivit om efter att den lanserades som blivit förföljd av många frågor, framförallt om dess piplängd. Men vi kan med glädjande besked tala om att den kommer att finnas tillgänglig i Sverige med godkänd 47 cm piplängd.

Hitta din återförsäljare via www.normark.se

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-03-09

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.