Ad

Snacka jakt i nytt forum

Snackajakt.se är ett nystartat forum där både nya och rutinerade jägare samlas för att debattera och dela erfarenheter och kunskaper. Den relativt nyexaminerade jägaren David Svensson är en av grundarna.

Jag har inte funnit något riktigt bra forum för jägare med bra och pedagogiska tekniska lösningar, därför startade vi det här, säger han.

Snacka jakt

David Svensson började jaga eftersom några nära vänner till honom levde och andades jakt. Han berättar att det var mycket samtal kring just jakt, men att han saknade ett forum för att nå ut till andra jägare, även utanför vänskapskretsen. Tidigare var han med om att starta det mycket framgångsrika forumet klocksnack.se – ett, om man vill, nördigt forum med fokus på klockor. Med den erfarenheten och kunskapen i bagaget vet han vad som fungerar. Nu hoppas han att samma trevliga stämning kommer byggas upp på snackajakt.se.

Stor potential

Svenska jägarkåren har idag närmare 300 000 stycken utövare och antalet nya examinerade är över 10 000 per år. Därför menar David att det finns en stor potential för det nya forumet.

Den andra grundaren heter Niklas Ganz, en erfaren jägare, hundförare och jaktresearrangör som har jagat sedan 2005. Han hoppas på ett forum där tonen är mjuk och välkomnande.

– Det ska vara roligt, och här är ingen fråga är för dum. Tonläge och samtal ska hållas på en vuxen och mogen nivå även om man är en erfaren och duktig jägare, säger Niklas Ganz.

Klicka här för att besöka forumet

 

 

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-04-15

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.