Pryltips från WildmarkUllared!

2019-09-21

Pryltips från WildmarkUllared!

Pryltips från WildmarkUllared!

Pryltips från WildmarkUllared!

Pard NV 007

En liten smidig ljusförstärkare som enkelt fästes på ditt vanliga kikarsikte så att du kan använda det både dag och natt. Du kan även filma dina jakter med denna adapter, som när den fästs på kikarsiktet garanterar minst 200 meters sikt i kolsvart mörker. I och med att den är digital så skadas den inte av ljus.

www.jaktiajonkoping.se – 5495 kr

wildmarkullared

Haunter värmekuddar 

Värmekuddar som enkelt aktiveras när du öppnar påsen. Värmer upp till 8 timmar. 

www.wildmarkullared.se – 99 kr

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
HikMicro Thunder TH35C
Produktrecension

Vildmarken testar HikMicro Thunder TH35C

Vi på Vildmarken älskar både att testa prylar och att jaga vildsvin – och ibland har vi ynnesten att få kombinera våra passioner. Vi har

Månadens tidning

I det här numret får vi följa med på utlandsäventyr i form av en klassisk monteria, en jaktform där man på förhand aldrig vet hur mycket eller vilket vilt man kommer stöta på. För Jens Kjær Knudsen var det dock ingen tvekan om vad som hade lockat honom till Spanien, nämligen drömmen om att fälla ett spanskt vildsvin. Tack för att du hjälper oss att utvärdera vår nya e-tidningsplattform! Med koden MAGVM1709 har du 100 kr rabatt på vår Magasin Vildmarken t-shirt! Koden anges i kassan och är endast giltig fram till 25/9 -21. (Klicka på omslaget för att öppna i helskärmsfönster. Vänd din mobiltelefon till horisontellt läge för att se tidningsuppslag.)         Tidigare publiceringsverkyg (ISSUU)   

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!