Pryltips från pnjakt.se

2019-09-22

Pryltips från pnjakt.se

Även pnjakt.se bjuder på några pryltips denna månad!

Pryltips från pnjakt.se

Solpanel BC-02 till åtelkameran

I det här paketet ingår både solpanel och powerbank. Powerbanken laddas genom solpanelen på dagen och då kan den hålla åtelkameran vid liv på natten, alternativt ladda mobiltelefonen, surfplattan och andra elektroniska enheter när du inte har den monterad vid åtelplatsen.

Perfekt att använda för åtelkamera, så att du inte behöver stödladda eller byta ut dina AA-batterier lika ofta. Otroligt slitstark enhet med överladdning och skydd mot urladdning. BC-02 är vattentät, dammsäker och brandsäker.

www.pnjakt.se – 995 kr

Smith´s 4” kniv med diamantbryne

Smiths 4 ”Diamond Sharpening Stone-Fine erbjuder den ultimata skärptekniken. Den har flera lager av monokristallina diamanter i mikron, bundna med nickel till en platt metallyta. Den nya diamantslipningsstenen på 4×1 tum är monterad på en plastbas och har ett plastlock för att skydda stenen när den inte används. Under användningen kan plastlocket sättas in i botten av stentabellen för att förlänga basens höjd och göra skärpningen säkrare. Dina fingrar greppar då basen lättare vilket eliminerar den eventuella risken att du ska skära dig i fingrarna när du drar knivens skärkant över slipningssytan. Kommer i ett paket tillsammans med en rejäl kniv med trähandtag, parerskydd och ett separat fodral.

www.pnjakt.se – 310 kr

Smith´s Bryne PP1

Smidig portabel fickknivslip. Diamantkoniskt bryne för tandade knivar. Grovt spår med karbid respektive fint spår med keramik. 

Nettovikt: 45 gram

www.pnjakt.se – 199 kr

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Hund

Hundarna som räddar liv

Benbrott, turistande skidåkare på vift och laviner är vardag för våra fjällräddare – och troget vid sida har de sina hundar. Vildmarken fick en pratstund

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.