Ad

Pryltips från pnjakt.se

Solpanel BC-02 till åtelkameran

I det här paketet ingår både solpanel och powerbank. Powerbanken laddas genom solpanelen på dagen och då kan den hålla åtelkameran vid liv på natten, alternativt ladda mobiltelefonen, surfplattan och andra elektroniska enheter när du inte har den monterad vid åtelplatsen.

Perfekt att använda för åtelkamera, så att du inte behöver stödladda eller byta ut dina AA-batterier lika ofta. Otroligt slitstark enhet med överladdning och skydd mot urladdning. BC-02 är vattentät, dammsäker och brandsäker.

www.pnjakt.se – 995 kr

Smith´s 4” kniv med diamantbryne

Smiths 4 ”Diamond Sharpening Stone-Fine erbjuder den ultimata skärptekniken. Den har flera lager av monokristallina diamanter i mikron, bundna med nickel till en platt metallyta. Den nya diamantslipningsstenen på 4×1 tum är monterad på en plastbas och har ett plastlock för att skydda stenen när den inte används. Under användningen kan plastlocket sättas in i botten av stentabellen för att förlänga basens höjd och göra skärpningen säkrare. Dina fingrar greppar då basen lättare vilket eliminerar den eventuella risken att du ska skära dig i fingrarna när du drar knivens skärkant över slipningssytan. Kommer i ett paket tillsammans med en rejäl kniv med trähandtag, parerskydd och ett separat fodral.

www.pnjakt.se – 310 kr

Smith´s Bryne PP1

Smidig portabel fickknivslip. Diamantkoniskt bryne för tandade knivar. Grovt spår med karbid respektive fint spår med keramik. 

Nettovikt: 45 gram

www.pnjakt.se – 199 kr

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-09-22

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.