Ad

Zlatan expanderar jaktmarkerna

Zlatan Ibrahimović fortsätter att utöka jaktmarkerna i Jämtland. Senaste köpet var en skogsfastighet för 30 miljoner kronor.

Östersunds-Posten rapporterar om köpet av marken som uppskattningsvis är på ungefär 1 000 hektar och som ligger i anslutning till en fastighet som han redan äger i Tvärådalen.  

Den nuvarande Milan-spelaren (och Hammarby-delägaren) ska enligt Lantmäteriets handlingar ha skrivit på avtalet förra året, under sin tid i Los Angeles Galaxy.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-04-23

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.