Swedish Game Fair förbereder och framtidssäkrar

2020-10-26

Swedish Game Fair förbereder och framtidssäkrar

Tullgarns Slott har varit värd för Swedish Game Fair i 18 år, men när det är dags för nyöppning i maj så kommer det ske i ny slottsmiljö, nämligen på Skokloster.

– Tullgarns slott gav oss stora möjligheter att både starta och utveckla vår Game Fair i rätt miljö och med rätt förutsättningar. För varje år har mässan växt och nu behöver vi större utrymmen. Därför flyttar vi till Skokloster, säger mässchefen Torbjörn Larsson när Vildmarken når honom.

Skokloster ligger mitt i Sveriges mässkluster där till exempel både Kista, det nya mässområdet Scandinavian Xpo och Arlanda finns inom 30 minuter. Torbjörn berättar att flytten till Skokloster gör det möjligt att ytterligare utveckla aktiviteter och shower. Större ytor, mer bryggor och framförallt ett mycket större skjutfält, ska göra mässan ännu mer attraktiv för besökarna.

Torbjörn Larsson

Coronasäkrar inför framtiden

Coronapandemin satte käppar i hjulet för det mesta under 2020 och Swedish Game Fair var inget undantag. Ingen vet hur framtiden kommer se ut, men just nu pågår arbetet för att kunna erbjuda en så bra och säker mässupplevelse som möjligt.

– Vi säkrar just nu mässområdet för att just minimera risken för eventuell virusspridning. Det är framförallt våra aktiviteter och andra punkter där det samlas många besökare som är viktiga att trygga, vilket vi inte ser som ett problem, säger Torbjörn Larsson.

 

Fotnot: Fortsätt följa Magasin Vildmarken för fortlöpande uppdateringar inför och under mässan.

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Nyheter

Hornborgasjön lyfter livet under ytan

Ängar under ytan och gäddor som äter andra gäddor. Hornborgasjöns sommarprogram är igång för fullt – och bland annat väntar en utställning om livet under