Jaktia expanderar – öppnar butik i Västerås

2021-06-10

Jaktia expanderar – öppnar butik i Västerås

I samband med jaktsäsongens intåg öppnar Jaktia en butik i Västerås.  

– Vi är mycket glada att vi äntligen kan öppna i Västerås som är Sveriges 6:e största stad med ett stort jakt- och fiskeintresse här i Mälarregionen. Det har saknats en riktigt bra välsorterad butik för jakt och fiske, nu har vi hittat den samarbetspartnern vi letat efter och ett riktigt superläge, säger Jaktias VD Lars Martinsson i ett pressmeddelande.

Om allt går enligt plan så slås portarna upp i september. Butiken kommer bjuda på 500 kvadratmeter butiksyta med vapenkasun och en lounge som Jaktia hoppas blir en naturlig mötesplats för kunderna att utbyta erfarenheter i, och kanske dela en jakt- eller fiskehistoria eller två.

Fokus på jakten

Jaktia Västerås öppnas i samarbete med Fredrik Reppe och Magnus Öberg. Duon berättar att de har som ambition att ha en komplett butik inom jakt, skytte, hund, friluftsliv och fiske, men att det kommer bli fokus på jakten under hösten.

– Jakt och fiske kommer att vara kärnan i vår verksamhet och därför är Jaktias franchisekoncept perfekt för oss. Som butiksägare är Jaktias befintliga konceptlösningar, deras samarbete med de mest kända varumärkena, deras långa erfarenhet, kunskap och support via butikerna avgörande för oss, säger Fredrik Reppe.

Och tillägger:

– Vi är otroligt taggade och vi kommer att satsa mycket på aktiviteter och kundevenemang för att lära känna våra kunder i området. Just nu jobbar vi hårt med att få butiken redo för öppning.

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
HikMicro Thunder TH35C
Produktrecension

Vildmarken testar HikMicro Thunder TH35C

Vi på Vildmarken älskar både att testa prylar och att jaga vildsvin – och ibland har vi ynnesten att få kombinera våra passioner. Vi har

Månadens tidning

I det här numret får vi följa med på utlandsäventyr i form av en klassisk monteria, en jaktform där man på förhand aldrig vet hur mycket eller vilket vilt man kommer stöta på. För Jens Kjær Knudsen var det dock ingen tvekan om vad som hade lockat honom till Spanien, nämligen drömmen om att fälla ett spanskt vildsvin.         

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!