Ad

GRS Bifrost

Bifrost är nästa generations gevärskolvar från GRS. Magasin Vildmarken har fått en smygtitt av den nya läckra kolven i grönt utförande.

GRS Berserk

 

GRS har genom sina högst funktionella och ergonomiska kolvar låtit jägare och sportskyttar nå sin högsta potential. Magasin Vildmarken har sedan start följt utvecklingen och sedan GRS Berserk och deras andra hybridmodeller sett fram emot vad 2018 skulle erbjuda – och stunden är snart här.

GRS Bifrost är en kolv som utlovas att vara starkare och fler ergonomiska och justerbara egenskaper än någon tidigare kolv som någonsin presenterats av norska GRS. En justerbar bakkappa i både längd, höjd och vinkel är en av de många möjligheter till justering.

Bifrost kommer att finnas tillgänglig i både höger- och vänsterutförande.

GRS Bifrost

Den nya kolven är tillverkad i ett robust glasfiberförstärkt material som klarar av att stå emot starka stötar och alla slags väder. Gummerade greppytor som ger fäste i vått och torrt.

Med den nordiska mytologin i tanken, där ”bifrost” var en flerfärgad bro som ledde från jorden till himlen och slutade i Asgård, så misstänker vi att GRS nya gevärsstock kommer att finnas tillgänglig i flertalet färger och vi ser fram emot att testa den under säsongen 2018.

GRS Bifrost visas för första gången för allmänheten på IWA 2018.

hitta din återförsäljare via www.nordik.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-03-04

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.