Ad

Låt oss locka till läsning

I det här numret är det Kristoffer Clausen som pryder förstasidan. Vi träffade honom på hans hemmaplan i Norge för att prata om allt från hans uppväxt i Afrika till hans boksläpp som bland annat handlar om lockjakt på räv.

 

 

Det är dock inte bara Clausen som kan konsten att locka till läsning. Vi har även tagit oss till Norrbotten för att möta Magnus Törqvist – en av regionens flitigaste och duktigaste jägare när det handlar om trädskällarjakt och som även har hittat ett unikt sätt att gå ner i vikt!

Ett säkert vårtecken brukar även vara när jaktmässorna löser av varandra. Vi är inne i en spännande tid där det presenteras mängder av nyheter; framförallt inom vapen, optik och teknik – något som givetvis månadens tidning är fullproppad av. Eller vad sägs om Icom prohunt D52, Icom nya digitala jaktradio? Eller Bullseye Camera System, skjutkameran som finjusterar ditt skytte. Vi har även fått en smygtitt på nästa generations gevärskolv, Bifrost, en läcker kolv som premiärvisas på IWA. Dessutom har vi fått en pratstund med en av Sveriges absolut ledande hundpsykologer, Eva Bodfäldt, som man förresten kan träffa på Swedish Game Fair i maj.

Utöver detta blir det givetvis matlagning med vår grillmästare Jimmy Stening som den här månaden visar hur man gör sin egen delikata viltfond! 

Om du inte redan prenumererar på tidningen, börja helt gratis idag!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-03-04

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.