Filmpremiärer under mässan

2020-05-06

Filmpremiärer under mässan

[Jakt & Fiske 2020] Ta del av vacker natur, spännande jakt och stilla samtidigt din jaktabstinens genom att titta på vårt digra utbud av filmpremiärer. 

Filmpremiärer under mässan

[Jakt & Fiske 2020] Ta del av vacker natur, spännande jakt och stilla samtidigt din jaktabstinens genom att titta på vårt digra utbud av filmpremiärer.

Smygjakt efter klövvilt i Östergötland

Jonas och Mattias besöker Östergötland för att smyga efter dovhjort och mufflon. Med sig har de jakteleven Pontus som arbetar på gården och som själv drömmer om att nedlägga en dovhjort.

 

Jakt efter vildren i Norge

Följ med Jonas och Emil när de besöker Norges vackra natur för att jaga vildren. Det är en jakt som är utöver det vanliga och den här gången är jaktgudarna med dem.

Kortfilm – Hur skjuter man Vildsvinspasset?

Vässa ditt skytte och förbered dig för vildsvinsjakt genom att skjuta Vildsvinspasset.

Kortfilm – Hur skjuter man Björnpasset?

Inför björnjakten behöver du träna realistiskt skytte. I Björnpasset får du kunskap och bra träning för olika situationer.

Abborrfiske med Håkan Fransson och Tom Backlund

Följ med Tom Backlund och Håkan Fransson ut på sjön när de testar en del av det utbud som erbjuds från Armada Tackle. Du får stifta bekantskap med nyheter som EyeCatcher och Vibrator, samt se hur den redan klassiska jiggen The Shit! fortsätter att leverera.

Storjägarns jaktdagbok, vildsvinsjakt i gröda

Jens och Emil besöker Nora för att försöka nedlägga sitt livs första vildsvin. De ska ut och smyga med Mats och Robin som vet hur man smyger på vildsvin. Frågan är bara, vem av bröderna lyckas skjuta först?

Jaktflix presenterar: Hunter 2 – Drevjakt på vildsvin del I

Stora flockar med vildsvin, stöddiga galtar och en imponerande natur. Det är drevjakt på vildsvin som står på schemat för Tobias Åberg och hans vänner i denna medryckande jaktupplevelse.

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Nyheter

Årets hundspecial av Magasin Vildmarken!

I det här numret är det fullt fokus på våra hundar, något de är synnerligen förtjänta av eftersom de fyller så många roller och funktioner.

Nyheter

Nytt kapitel att vänta i Hedinfallet

Nyligen friades företagsledaren och jaktprofilen Karl Hedin från misstankarna om grovt jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott av Västmanlands tingsrätt, men nu rullar Hedinfallet vidare.

Nyheter

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden,

Nyheter

Ökat antal hundar i Sverige

Antalet hundar i Sverige bara ökar. En färsk undersökning visar att mer än vart sjunde hushåll numera har hund. Svenska Kennelklubben skriver på sin hemsida

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!