Ad

Filmpremiärer under mässan

[Jakt & Fiske 2020] Ta del av vacker natur, spännande jakt och stilla samtidigt din jaktabstinens genom att titta på vårt digra utbud av filmpremiärer.

Smygjakt efter klövvilt i Östergötland

Jonas och Mattias besöker Östergötland för att smyga efter dovhjort och mufflon. Med sig har de jakteleven Pontus som arbetar på gården och som själv drömmer om att nedlägga en dovhjort.

 

Jakt efter vildren i Norge

Följ med Jonas och Emil när de besöker Norges vackra natur för att jaga vildren. Det är en jakt som är utöver det vanliga och den här gången är jaktgudarna med dem.

Kortfilm – Hur skjuter man Vildsvinspasset?

Vässa ditt skytte och förbered dig för vildsvinsjakt genom att skjuta Vildsvinspasset.

Kortfilm – Hur skjuter man Björnpasset?

Inför björnjakten behöver du träna realistiskt skytte. I Björnpasset får du kunskap och bra träning för olika situationer.

Abborrfiske med Håkan Fransson och Tom Backlund

Följ med Tom Backlund och Håkan Fransson ut på sjön när de testar en del av det utbud som erbjuds från Armada Tackle. Du får stifta bekantskap med nyheter som EyeCatcher och Vibrator, samt se hur den redan klassiska jiggen The Shit! fortsätter att leverera.

Storjägarns jaktdagbok, vildsvinsjakt i gröda

Jens och Emil besöker Nora för att försöka nedlägga sitt livs första vildsvin. De ska ut och smyga med Mats och Robin som vet hur man smyger på vildsvin. Frågan är bara, vem av bröderna lyckas skjuta först?

Jaktflix presenterar: Hunter 2 – Drevjakt på vildsvin del I

Stora flockar med vildsvin, stöddiga galtar och en imponerande natur. Det är drevjakt på vildsvin som står på schemat för Tobias Åberg och hans vänner i denna medryckande jaktupplevelse.

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2020-05-06

Se även ...

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.