Astro Sweden förvärvar PN Jakt

2020-05-06

Astro Sweden förvärvar PN Jakt

Astro Sweden i Skara förvärvar PN Jakt i Hammarstrand. Tillsammans siktar de nu vidare mot högre nivåer.  

Astro Sweden förvärvar PN Jakt

Astro Sweden i Skara förvärvar PN Jakt i Hammarstrand. Tillsammans siktar de nu vidare mot högre nivåer.  

PN Jakts Per Nordwall ser positivt på framtiden. Foto: Privat

– Syftet med förvärvet är att nyttja de olika kompetensområden som finns i bolagen samt utveckla styrkan i olika produktområden som respektive bolag växt sig starka på. På så vis kan vi med kvalitet stärka båda företagens kunderbjudanden och effektivisera marknadsföringen, samtidigt som vi får en geografisk spridning, säger Erling Gustafsson, en av delägarna i Astro Sweden, i ett pressmeddelande.

Astro Sweden leds av VD Andreas Esbjörnsson och tillsammans med Per Nordwall blir nu uppgiften att leda de båda bolagen med fortsatt fin utveckling.

PN Jakt kommer fortsätta att drivas och utvecklas i Hammarstrand. VD för PN Jakt kommer Per Nordwall att vara. Han menar att Astro Sweden AB är en mycket lämplig partner att växa vidare med i en naturnära bransch. I ett pressmeddelande skriver han att affären kommer vara till stor hjälp för alla partner för att kunna satsa ännu högre.

– Efter att ha varit ensam ägare av PN Jakt AB i ganska exakt 15 år, som till stor del bestått av stor omsättningstillväxt, känns det bra att bolaget kommer in i en större koncern som borgar för fortsatt stark utveckling. Tillsammans med Astro Sweden AB kommer vi att ha en enorm bank av kompetens, kunskap och erfarenheter för att kunna satsa mot ännu högre nivåer, säger Per Nordwall.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
HikMicro Thunder TH35C
Produktrecension

Vildmarken testar HikMicro Thunder TH35C

Vi på Vildmarken älskar både att testa prylar och att jaga vildsvin – och ibland har vi ynnesten att få kombinera våra passioner. Vi har

Månadens tidning

I det här numret får vi följa med på utlandsäventyr i form av en klassisk monteria, en jaktform där man på förhand aldrig vet hur mycket eller vilket vilt man kommer stöta på. För Jens Kjær Knudsen var det dock ingen tvekan om vad som hade lockat honom till Spanien, nämligen drömmen om att fälla ett spanskt vildsvin.         

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!