Ad

Astro Sweden förvärvar PN Jakt

Astro Sweden i Skara förvärvar PN Jakt i Hammarstrand. Tillsammans siktar de nu vidare mot högre nivåer.  

PN Jakts Per Nordwall ser positivt på framtiden. Foto: Privat

– Syftet med förvärvet är att nyttja de olika kompetensområden som finns i bolagen samt utveckla styrkan i olika produktområden som respektive bolag växt sig starka på. På så vis kan vi med kvalitet stärka båda företagens kunderbjudanden och effektivisera marknadsföringen, samtidigt som vi får en geografisk spridning, säger Erling Gustafsson, en av delägarna i Astro Sweden, i ett pressmeddelande.

Astro Sweden leds av VD Andreas Esbjörnsson och tillsammans med Per Nordwall blir nu uppgiften att leda de båda bolagen med fortsatt fin utveckling.

PN Jakt kommer fortsätta att drivas och utvecklas i Hammarstrand. VD för PN Jakt kommer Per Nordwall att vara. Han menar att Astro Sweden AB är en mycket lämplig partner att växa vidare med i en naturnära bransch. I ett pressmeddelande skriver han att affären kommer vara till stor hjälp för alla partner för att kunna satsa ännu högre.

– Efter att ha varit ensam ägare av PN Jakt AB i ganska exakt 15 år, som till stor del bestått av stor omsättningstillväxt, känns det bra att bolaget kommer in i en större koncern som borgar för fortsatt stark utveckling. Tillsammans med Astro Sweden AB kommer vi att ha en enorm bank av kompetens, kunskap och erfarenheter för att kunna satsa mot ännu högre nivåer, säger Per Nordwall.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-05-06

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.