Ad

Bli en bättre skytt med Normas skjutskola under onlinemässan

[Jakt & Fiske 2020] Passa på att inspireras till att bli en bättre skytt med Norma och deras skjutskolor. Niklas Bergström och Martin Andersson är två skyttar med internationella meriter som är redo att lära besökarna grunderna inom både kul- och hagelskytte. 

Hagelskytte: Martin Andersson

  • Namn: Martin Andersson 
  • Ålder: 45 år 
  • Bor: Uddevalla 

Intressen

Jakt och fiske har alltid intresserat mig. Det började redan som liten när jag följde med farsan på tävlingar, efter det har jag testat det mesta inom skytte, förutom enhandsvapen. 

Meriter

Från 2000 har jag varit uttagen till landslaget inom Fitasc, Engelsk Sporting och Compak Sporting. Jag har bland annat en fjärdeplats individuellt från VM i Compak Sporting, 4 SM-guld och lagbrons från VM i Fitasc Sporting. 

I vår hagelskola kommer vi lära dig grundteknikerna för att bli en duktig hagelskytt, men även hur du ska hantera olika lerduvor och situationer som till exempel rabbit och teal.  

Kulskytte: Niklas Bergström

  • Namn: Niklas Bergström 
  • Ålder: 46 år 
  • Bor: Glaskogen 

Intressen

Jag har alltid haft skytte och jakt som mina största intressen. Bäst trivs jag när jag får jaga med mina hundar. 

Meriter

Från 1990 har jag varit med i landslaget för viltmål. Jag har skrapat ihop 17 internationella medaljer i individuellt skytte, och betydligt fler i lag. Jag hade även förmånen att tävla för Sverige under OS i Aten, vilket betyder mycket för mig. 

Under mässan kommer du lära dig grunderna i kulskytte och dessutom kommer jag dela med mig av lite tips för dig som jägare att tänka på för ett säkrare skott. Vi kommer även att prata teknik för både rörligt och stillastående skytte.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2020-05-05

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.