Ad

RUAG Ammotec Sweden utlovar stora nyheter – direkt hem till besökarna

[Jakt & Fiske 2020] RUAG Ammotec Sweden tillhör Sveriges ledande distributörer av jakt- och skytteprodukter. Under mässan lovar de att bjuda på intressanta nyheter – direkt hem till besökarna! [Text & foto : Magnus Skoglund / Staffan Johansson]

– Med tanke på hur läget är runt om i världen just nu så ligger lösningen med en digital mässa helt perfekt i tiden. På det här viset kan man ta del av årets nyheter helt på hemmaplan, säger Rickard Ericsson som är ansvarig för RUAG Ammotec Swedens digitala kanaler. 

När vi träffar Rickard så erkänner han att de till en början var lite fundersamma till hur man skulle få till en digital mässa. Men efter att ha fått mer information gällande konceptet så började de gilla idén, och inte minst möjligheterna som tekniken för med sig. 

– Om mässan faller väl ut så tror vi inte att det är osannolikt att vi får se mer av digitala mässor även i framtiden, kanske även i kombination med våra fysiska mässor. Det ska bli riktigt intressant att delta och vi ser fram emot att utvärdera utfallet, säger han. 

Vad är era förhoppningar inför mässan? 

– Även om den här mässan på många sätt skiljer sig från de fysiska mässorna som vi deltar på så skiljer sig egentligen inte våra förhoppningar särskilt mycket åt. Det primära för oss är att få en bra exponering för våra produkter och att få till stånd många goda dialoger med jägare och sportskyttar runt om i Sverige och få höra deras frågor och funderingar kring våra produkter, säger Rickard Ericsson. 

Och tillägger: 

– Sedan är det ju första gången en digital jakt- och fiskemässa arrangeras, så givetvis måste man hålla förväntningarna på en rimlig nivå, men vi hoppas på en välbesökt mässa och att besökarna tar tillfället i akt att bli interaktiva och diskuterar med oss via chatten. 

Stora nyheter på gång

RUAG Ammotec Sweden kommer att presentera flera intressanta och purfärska nyheter under mässans gång.

– Bland annat har vi en stor nyhet för dig som skjuter med ljuddämpare som vi tror kommer bli riktigt intressant under 2020, säger Rickard Ericsson.

– Vi kommer att presentera ytterligare en ny medlem i Merkel Helix-familjen och vi har även en nyhet på optiksidan där vi kommer att presentera en ny serie belysta kikarsikten från Leupold, som har alla förutsättningar för att bli en riktig storsäljare i Sverige!

 

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-05-04

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.