Ad

Coronapandemin stoppar inspelningarna av Jaktliv

Coronaviruset stoppar höstens inspelningar av SVT-produktionen Jaktliv.

Foto: Marcus Jonsson /SVT

– Tyvärr blir det ingen inspelning av Jaktliv i år. Det beror på coronaviruset som stoppat flera planerade produktioner hos SVT, säger Peter Ekeström, som lett programmet under två säsonger tillsammans med Evelina Åslund Bäck, till pappersupplagan av Nordsverige.

Jaktliv har sänts under två säsonger och har varit ett uppskattat inslag i tv-tablån med runt en kvarts miljon tittare per avsnitt.

– Det är otroligt bra siffror och därför hoppas jag att vi kan fortsätta nästa år med en tredje säsong, säger Peter Ekeström till Nordsverige.

Källor: Nordsverige, Jaktjournalen

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-04-29

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.