Ad

Pryltips del 4

 

Härkila Metso Active skjorta

Metso Active är en mjuk och klassiskt rutig jaktskjorta med modernt snitt och tryckknappar. Den här snygga skjortan är tillverkad i snabbtorkande TechWool som är en blandning av ull och polyester, vilket gör den skrynkelfri och samtidigt lättare och starkare än rena ullskjortor.

www.harkila.com – 995 kr

Rosa säkerhetsskåp från Scandinavian Safe

Den 1 oktober släpper Scandinavian Safe sin storsäljare i rosa. Säkerhetsskåpet finns i två modeller och är certifierat enligt SSF 3492. Föredrar man militärgrönt så kommer även den vackra kulören att finnas tillgänglig inom kort. 

www.scandinaviansafe.se – 7995 kr

Pinewood Backpack Camo 

Funktionell och smidig jaktryggsäck med gevärshölster i modernt camo-mönster. Rymmer cirka 22 liter. 

Vadderad meshbaksida för komfort. Flertalet praktiska fickor och detaljer; bland annat vattenavvisande ficka, två sidofickor, framficka med fack för till exempel termos, D-ringar, vadderade ergonomiska och justerbara axelremmar samt  justerbart,  avtagbart midjeband. Rymligt huvudfack som är lämpligt för laptop samt värmande sittdyna. Separat gevärshölster som rymmer de flesta vapen med kikarsikte. Hölstret kan vikas in i ryggsäcken när det inte används. Handtag på både ovansidan och sidan så den kan bäras horisontellt när vapnet bärs i ryggsäcken. 

www.jakt.se – 1099 kr

Ammunitionsuppslagsverk i appform

Med Norma Ballistics-applikationen har man ständig tillgång till Normas kompletta sortiment i ett sökbart, mobilt och interaktivt format. Denna ammunitions-encyklopedi hjälper jägare och skyttar att välja rätt ammunition och beräkna prestanda. Passar lika bra till jakten ute i skogen som på skjutbanan. 

Användarvänlig design och offline-tillgänglighet är två punkter som vi gillar lite extra.

App Store / Google Play – Gratis

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-09-23

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.