Del 4 av våra pryltips i månadens nummer!

2019-09-23

Del 4 av våra pryltips i månadens nummer!

Del 4 av vår pryltips i månadens nummer!

Pryltips del 4

 

Härkila Metso Active skjorta

Metso Active är en mjuk och klassiskt rutig jaktskjorta med modernt snitt och tryckknappar. Den här snygga skjortan är tillverkad i snabbtorkande TechWool som är en blandning av ull och polyester, vilket gör den skrynkelfri och samtidigt lättare och starkare än rena ullskjortor.

www.harkila.com – 995 kr

Rosa säkerhetsskåp från Scandinavian Safe

Den 1 oktober släpper Scandinavian Safe sin storsäljare i rosa. Säkerhetsskåpet finns i två modeller och är certifierat enligt SSF 3492. Föredrar man militärgrönt så kommer även den vackra kulören att finnas tillgänglig inom kort. 

www.scandinaviansafe.se – 7995 kr

Pinewood Backpack Camo 

Funktionell och smidig jaktryggsäck med gevärshölster i modernt camo-mönster. Rymmer cirka 22 liter. 

Vadderad meshbaksida för komfort. Flertalet praktiska fickor och detaljer; bland annat vattenavvisande ficka, två sidofickor, framficka med fack för till exempel termos, D-ringar, vadderade ergonomiska och justerbara axelremmar samt  justerbart,  avtagbart midjeband. Rymligt huvudfack som är lämpligt för laptop samt värmande sittdyna. Separat gevärshölster som rymmer de flesta vapen med kikarsikte. Hölstret kan vikas in i ryggsäcken när det inte används. Handtag på både ovansidan och sidan så den kan bäras horisontellt när vapnet bärs i ryggsäcken. 

www.jakt.se – 1099 kr

Ammunitionsuppslagsverk i appform

Med Norma Ballistics-applikationen har man ständig tillgång till Normas kompletta sortiment i ett sökbart, mobilt och interaktivt format. Denna ammunitions-encyklopedi hjälper jägare och skyttar att välja rätt ammunition och beräkna prestanda. Passar lika bra till jakten ute i skogen som på skjutbanan. 

Användarvänlig design och offline-tillgänglighet är två punkter som vi gillar lite extra.

App Store / Google Play – Gratis

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Produktrecension

Vildmarken testar: Blaser RD20

Plötsligt dök Blaser upp i optikvärlden och nådde snabbt en väldigt hög kvalitetsnivå. För två år sedan presenterade de sitt första rödpunktsikte, RD17. Nu är

Nyheter

Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

I det här numret frontar Daniel Nilsson omslaget. Under fjolåret blev Daniel historisk när han blev Sveriges första sportfiskare på heltid – och som om

Nyheter

Björnjakten kan komma att utvecklas

Hundsläpp vid åtel bidrar till att rätt björnar fälls – och i ett förslag från Naturvårdsverket kan det bli tillåtet att släppa hund vid en

Månadens tidning

Daniel Nilsson från Westin är Sveriges första sportfiskare på heltid. Nyligen gästade han vår podcast för att berätta om pionjäruppdraget.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!