Pryltips del 6

Tracker Artemis

Den nya Tracker Artemis är designad och utvecklad med både ny och beprövad teknik. Förutom sitt fulla stöd för GSM-nätverk, arbetar den med nya och framtidssäkrade 4G-baserade nätverk NB-IoT LTE-CAT M1. För att erhålla avsevärt bättre mottagning med mindre strömförbrukning kommer i framtiden 2G- och 3G-nätverken att ersättas med IoT 4G, vilket redan nu gör Tracker Artemis till ett smart val.

Rek.pris 6 995 kr – www.tracker.se

Härkila Tornio Stolryggsäck

Praktisk stolryggsäck i polyester för vakjakt eller när du bara behöver en vilopaus på turen. Det bekväma plastsätet är tåligt och klarar upp till 125 kilo. Ryggsäcken kan tas bort från stålramen och ett heltäckande regnskydd ingår. Härkila Tornio rymmer 25 liter.

1 899 kr – www.bofab.net

Swedteam Gaiters

Vattentäta damasker från Swedteam med bra passform! Damaskerna är tillverkade i vattentät polyester. 

345 kr – www.bofab.net

Driven Hunt GTX

Varm och slitstark läderkänga med högt skaft för kalla dagar och krävande jakt. Kängan är tillverkad i 2,2 mm kärnläder och har Vibram®-sula samt vattentätt, isolerande GORE-TEX® XL-membran som andas. Den styva Vibram®-sulan och kängans skafthöjd gör Driven Hunt GTX optimal för svår terräng. 

3 395 kr – se.harkila.com

Vikbar GPS-hållare till Garmin Alpha och 320

Vill du ha översikt över din Garmin Astro 320/Alpha 100/50 och slippa plocka upp och ner den i fickan i tid och otid på din jakt? Eller har du någon gång stått och tittat på din Astro GPS samtidigt som du velat vara skjutklar?

Då är denna vikbara GPS-hållare för jakt en lösning för dig!

295 kr – www.pnjakt.se

Smith´s Bryne

Smith’s 2-stegs bryna har två volframkarbidblad med förinställda vinklar för att säkerställa den perfekta vinkeln varje gång. Tre eller fyra drag genom karbidskärnings-

listerna kommer att återställa eggen på en mycket matt kniv. De två keramiska stavarna har också förinställda vinklar och ger en jämn, färdig egg till redan skarpa knivar. Den är lätt, bärbar, levereras med ett nyckelhål och har glidande gummifötter för ökad säkerhet. Utmärkt för användning på alla typer av knivar, speciellt filéknivar.

295 kr – www.pnjakt.se

Garmin Astro böjbar teleskopantenn

Vikbar teleskopisk antenn med fjädrande nedre del för att motverka brytning i antennfästet. Antennen passar Garmin Astro och alla andra jaktradioapparater med fäste för SMA-hane.

299 kr – www.pnjakt.se

 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-10-23

Se även ...

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.