Pryltips del 5

2019-10-22

Pryltips del 5

Pryltips del 5

Pryltips del 5

Kahles Helia Range Finder 8×42

Förutom mätningar med avstånd möjliggör ultrasnabbt skanningsläge kontinuerliga mätningar på rörliga mål. För att landa mer exakta träffar i vinklade skott beräknar den mer exakta EAC-funktionen – en förbättring av den klassiska Riflemanregeln – det vinkelkompenserade avståndet som kan visas tillsammans med standardavståndsmätningen.

15 200 kr – www.hylte-lantman.com

Gneik 54 RL

Gneik är en avancerad ryggsäck för medellånga distanser, för vandring och resor under både sommar- och vintertid. Utmärkt stabilitet och ventilationskomfort gör ryggsäcken perfekt för vinterbruk med hund eller pulka, eller för sommarvandring. En mångsidig ryggsäck för dig som gärna kombinerar äventyr och vardagsaktivitet. Lundhags Gneik-säckar är idealiska för vinterturer genom sin enkla och effektiva infästning av hundkoppel eller pulka, utan behov av ytterligare justeringar. Robusta spännen och fästdon i aluminium med möjlighet att fästa mindre ryggsäckar från Lundhags för utökad packvolym. Stabilt och homogent externt ramsystem som klarar tunga laster. Handskvänliga dragkedjekläppar och fäste för trekkingstavar/isyxa gör ryggsäcken extremt mångsidig.

2 700 kr – www.lundhags.com

Finnvacum Pro

Finnvacum Pro en av de mest kraftfulla kvalitetsmaskinerna på marknaden. Maskinen är till största del byggd av rostfritt stål och är dessutom utrustad med dubbla svetsar, allt för att skapa den bästa möjliga vakuumförpackningen. I maskinen finns även en inbyggd rullhållare vilket medför att användaren efter behov kan använda både påsar och rullar. Svetsbredd på hela 400 mm samt dubbla vakuumpumpar.

3 990 kr – www.vakuumkungen.se

Therm-ic Power Vest Heat 

Eluppvärmd dunväst som är en perfekt balans mellan design och välbefinnande. De fem uppvärmningsområdena fördelar värmen jämnt
över hela plagget och garanterar njutning för alla dina utomhusaktiviteter. Den stilrena klassiska designen gör att den funkar lika bra i stan som på ett jaktpass i skogen. Den är samtidigt tillräckligt tunn för att användas som liner under din vanliga vinterjacka.

2 499 kr – www.jaktiaorebro.se

Nordik Moose

“Älg-lur”, som gör att du får ut dina lockläten bättre och kan locka av större arealer i ditt sökande efter storoxarna!

195 kr – www.hylte-lantman.com

Norma Bondstrike

Vi har sett kulor som på marknaden innan som är utvecklade för jakt på långa avstånd, men vi har aldrig sett en bondad kula som avlämnar en sådan stor energi på både nära och långa avstånd. Det gör den till en brutal kula på nära håll och lika väl dödlig på många hundra meters avstånd. Norma har verkligen överträffat sig själva och vi är glada att den nu finns även på den svenska marknaden.

995 kr – www.jaktiajonkoping.se

 

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Produktrecension

Vildmarken testar: Blaser RD20

Plötsligt dök Blaser upp i optikvärlden och nådde snabbt en väldigt hög kvalitetsnivå. För två år sedan presenterade de sitt första rödpunktsikte, RD17. Nu är

Nyheter

Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

I det här numret frontar Daniel Nilsson omslaget. Under fjolåret blev Daniel historisk när han blev Sveriges första sportfiskare på heltid – och som om

Nyheter

Björnjakten kan komma att utvecklas

Hundsläpp vid åtel bidrar till att rätt björnar fälls – och i ett förslag från Naturvårdsverket kan det bli tillåtet att släppa hund vid en

Månadens tidning

Daniel Nilsson från Westin är Sveriges första sportfiskare på heltid. Nyligen gästade han vår podcast för att berätta om pionjäruppdraget.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!