Ad

Inredningspryltips!

inredningspryltips

Kapital älgtjur

Stilrent svartvitt motiv av en älgtjur (Alces alces) i helkropp, med ett djup av granskog.

199 kr –  www.viltmotiv.se

Kapital vildren

Stilrent motiv av en vildren (Rangifer tarandus) med ett djup av en bergsida med forsande smältvatten.

199 kr – www.viltmotiv.se

inredningspryltips

Reproduktioner av ”Jämthund och älgtjur”

Reproduktioner framtagna i samarbete med ett konstnärstryckeri enligt metoden Giclée Fine Art, tryckta på konstpapper Hahnemühle German Etchings 310 gram. 

I storlek A1 levereras den lös på rulle eller inramad med ram ”Gävle”, och i den mindre storleken kan den också levereras med passepartout eller helt färdiginramad i Mys egna gråa, ruffiga träram i en smäcker modell som är framtagen speciellt för reproduktionerna.

Se hemsida för prisuppgift – www.myhansson.com

Ljusstake renhorn

Superfin ljusstake i form av ett stående renhorn. För vanliga långa ljus. Så fina på vardagsrumsbordet i stadslägenheten, i torpet på landet eller i fjällstugan i Åre. OBS! Bilden visar 2 st men de levereras en och en. Den ena bilden visar två storlekar. Detta är den mindre. av de två.

155 kr – www.frokenfraken.se

 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-10-22

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.