Inredningspryltips!

2019-10-22

Inredningspryltips!

Inredningspryltips!

Inredningspryltips!

inredningspryltips

Kapital älgtjur

Stilrent svartvitt motiv av en älgtjur (Alces alces) i helkropp, med ett djup av granskog.

199 kr –  www.viltmotiv.se

Kapital vildren

Stilrent motiv av en vildren (Rangifer tarandus) med ett djup av en bergsida med forsande smältvatten.

199 kr – www.viltmotiv.se

inredningspryltips

Reproduktioner av ”Jämthund och älgtjur”

Reproduktioner framtagna i samarbete med ett konstnärstryckeri enligt metoden Giclée Fine Art, tryckta på konstpapper Hahnemühle German Etchings 310 gram. 

I storlek A1 levereras den lös på rulle eller inramad med ram ”Gävle”, och i den mindre storleken kan den också levereras med passepartout eller helt färdiginramad i Mys egna gråa, ruffiga träram i en smäcker modell som är framtagen speciellt för reproduktionerna.

Se hemsida för prisuppgift – www.myhansson.com

Ljusstake renhorn

Superfin ljusstake i form av ett stående renhorn. För vanliga långa ljus. Så fina på vardagsrumsbordet i stadslägenheten, i torpet på landet eller i fjällstugan i Åre. OBS! Bilden visar 2 st men de levereras en och en. Den ena bilden visar två storlekar. Detta är den mindre. av de två.

155 kr – www.frokenfraken.se

 

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Nyheter

Årets hundspecial av Magasin Vildmarken!

I det här numret är det fullt fokus på våra hundar, något de är synnerligen förtjänta av eftersom de fyller så många roller och funktioner.

Nyheter

Nytt kapitel att vänta i Hedinfallet

Nyligen friades företagsledaren och jaktprofilen Karl Hedin från misstankarna om grovt jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott av Västmanlands tingsrätt, men nu rullar Hedinfallet vidare.

Nyheter

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden,

Nyheter

Ökat antal hundar i Sverige

Antalet hundar i Sverige bara ökar. En färsk undersökning visar att mer än vart sjunde hushåll numera har hund. Svenska Kennelklubben skriver på sin hemsida

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!