Ad

Podcastinspelning med Magdalena Forsberg

På torsdag är det dags för nästa poddinspelning. Den här gången har vi fått äran att få en pratstund med den legendariska skidskytten Magdalena Forsberg – och i vanlig ordning så kan ni vara delaktiga genom era frågor!

Foto: Montage/Hylte Jakt & Lantman

Magdalena Forsberg har jagat sedan barnsben och är bland annat aktuell som framgångsrik deltagare i På Spåret, men även som ny ambassadör för Hylte Jakt & Lantman och därmed en av de profiler som man kan följa när de förmedlar sina jaktupplevelser framöver. Magdas meritlista är lång, väldigt lång. Hon har vunnit det mesta som går att vinna, eller vad sägs om; världscupen sex år i rad, sex VM-guld, två OS-brons – och inte minst folkets kärlek!

Vill ni fråga Magdalena något? Mejla till magnus@vildmarken.se så tar vi upp några av era frågor i avsnittet!

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2021-01-05

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.