Ad

Och vinnaren av Tormek-tävlingen är…

Stort grattis till Lars Sandström som vann en Tormek T-4 Bushcraft genom att delta i vår tävling! Skicka ett mejl med ditt namn och din adress till magasin@vildmarken.se så kontaktar vi dig!

Bushcraft är även den slipmaskin som vi kommer utgå ifrån i Knivskolan som vi från och med nästa nummer komma göra tillsammans med Tormek. I premiärupplagan handlar Knivskolan om hur man bäst tar hand om sin buköppnare. Inte minst under höstens älgjakter är detta en behändig och nyttig produkt som gör att man inte riskerar att öppna upp magsäcken på älgen vid urtagning, något som man helst vill undvika som jägare.

Framöver kommer våra vänner från Tormek även svara på läsarnas frågor gällande slipning. Mejla till knivskolan@vildmarken.se så kanske det blir din fråga som vi lyfter nästa gång!

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-09-30

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #2

I det här numret har vi fått följa med Matilda Leijon ut på havsöringsfiske på Gotland. Det blev en blåsig historia som slutade lyckligt med kaninhopp i vattnet – och framför allt ett medlemskap i 60-klubben!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.