Ad

Jaktprofiler designar säkerhetsskåp för välgörande ändamål

Scandinavian Safe har i samband med Rosa Bandet och Mustaschkampen gett två jaktprofiler, Nathalie Jonsson och Jonas ”Jompen” Malm, uppdraget att designa ett varsitt skåp till förmån för Bröstcancerfonden och Prostatacancerförbundet. 

säkerhetsskåp

– Välgörenhetsprojekt är viktiga för oss, och detta projekt är extra viktigt eftersom vår familj, och vänner runt omkring oss, drabbats av bröstcancer och prostatacancer. Vi vill göra vad vi kan för att samla in pengar till forskningen, säger Evelina Lycke, affärsutvecklare på Scandinavian Safe.

säkerhetsskåp

Tvekade aldrig

Evelina berättar att eftersom många jägare i Sverige äger ett Scandinavian Safe-skåp så kändes det kul att fråga en kvinnlig och en manlig

jaktprofil om de ville designa ett för deras räkning. Och de tillfrågade tvekade aldrig.

– Både Nathalie och ”Jompen” tackade ja direkt, vilket kändes så fantastiskt roligt, säger Evelina entusiastiskt.

Skåpen auktioneras ut på Tradera från och med  idag, tisdagen den 1 oktober. Budgivningen på det rosa säkerhetsskåpet går att buda på oktober ut och det gröna skåpet går att buda på mellan den 1 – 30 november. Beloppen säkerhetsskåpen säljs för, skänks oavkortat till organisationerna och nu hoppas Evelina på rejält snurr på budgivningen.

– Vi hoppas såklart att priset på skåpen ska slå i höjden och en massa pengar kommer in till Bröstcancerförbundet och Prostatacancerförbundet!

Klicka här för att komma till Tradera-annonsen.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-10-01

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.