Ad

Fiskepryltips del 4

 

Storm So-Run Crayfish Pro Rig 15gr

Naturlig imitation av en kräfta. Jigghuvudet är konstruerat så att kräftan ställer sig i försvarsställning med viftande klor. Fiskas bäst när man gör ett lyft med spöt och låter den landa på botten (håll då still några sekunder). Kräftan ställer sig på stjärten och ser ut som en kräfta som flyr och försöker försvara sig med klorna. En mycket bra jigg till abborrfiske.

Förpackningen innehåller ett 3-pack av vardera färg inkl. 1st jiggskalle. Så det du får i denna artikel är alltså 9 st beten och 3 st jiggskallar.

www.sportfiskeprylar.se – 119 kr   

 

D.A.M Baby Popper

Små poppers som är utmärkta för abborre på lättare utrustning. Öppna gälar som gör ännu mer oväsen. Idealisk för ytjagande fiskar såsom abborre, gädda, asp och öring.

Finns i: 55 mm – 6 gram och 65 mm – 8,5 gram

www.wildmarkullared.se – 39 kr

 

FKP-GEAR VibLure

Under åren har VibLure™ från svenska FKP-GEAR® blivit en storfavorit i beteslådan hos många abborrfiskare. Ett vibrationsbete som som rasslarigång även de mest svårflörtade abborrarna. Det kan fiskas hem både monotonteller med vevstopp och knyckar, släpas efter båten eller användas som ett”sökbete” till att effektivt fiska av områden efter intresserade abborrar.Med sina sylvassa BKK-krokar, medföljande krokskydd och hela 3st vibrationslägen att byta mellan, så är VibLure™ väldigt mycket bete förpengarna. Det väger 12,5g och finns i en hel radda olika färger baserade på specialkomponerade färgscheman från kände abborrfiskaren Lubomir Pytel, även kallad ”Fiskkonservator Lubbe”. 

www.fkpgear.com – 79 kr

Ghost Trollingmotor

Med inbyggd HDI-noskonsgivare för kompatibla ekolod – hur fränt är inte det? Nya ultratysta Lowrance® Ghost™-trollingmotor för sötvatten är pålitlig, tålig och byggd för att hålla, och den gör att sportfiskare kan fiska längre, åka snabbare och komma närmare utan att skrämma fisken. Ghost har en revolutionerande borstlös motor med störst drivkraft och längst körtid av alla trollingmotorer på marknaden. Med en rad funktioner som integrerade Lowrance-ekolodsfunktioner, waypoint-ankring och en treårig garanti sätter Ghost helt enkelt en ny standard för trollingmotorer!

www.lowrance.com – 39 990 kr

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-09-28

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.