Ad

Ny distributör av Clausen Game Calls i Sverige, Danmark och Finland

Från och med årsskiftet tar SMG/S Media Group över distributionen av Clausen Game Calls i Sverige, Danmark och Finland. Norskproducerade lockpipor, utvecklade av jaktprofilen, Kristoffer Clausen som växt sig allt starkare i popularitet världen över.

Ny distributör av Clausen Game Calls

Passionen för lockjakten började tidigt för Kristoffer och han har i årtionden utvecklat sina egna pipor som vuxit allt större i popularitet. Clausen Game Calls erbjuder högkvalitativa, multifunktionella lockpipor för jakt på en stor variation av vilt. De är testade och väl beprövade av jägare över hela världen. Piporna är lätta att använda och ger dig möjligheten att komma närmare viltet än du någonsin varit.

Ingen nordisk jägare har fler timmar i skogen än Kristoffer Clausen, och heller inte fler timmar på film av jaktupplevelser med allt från räv och rådjur till älg och björn (Läs vår tidigare intervju med honom här).

Nyheter för 2021

Enligt pressmeddelandet så står flera nyheter på agendan under 2021, ett antal nya lockpipor är enligt pressmeddelande under utveckling och den nya grossisten kommer att erbjuda återförsäljare allt från filmmaterial och nya produktbilder till specialframtagna produktställ. 

Se mer på www.clausengamecalls.se

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2021-01-01

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.