Ad

Möt Royal Swedish Chapter på Swedish Game Fair

Swedish Game Fair närmar sig och årets upplaga kommer att bli den största hittills. I vanlig ordning kommer besökarna bjudas på ett fullmatat program som erbjuder något för alla oss som älskar jakt, fiske och/eller hundar.

Royal Swedish Chapter

SCI, Safari Club International, är en världsomspännande jägarorganisation med cirka 55 000 medlemmar som via donationer satsar stora pengar inom viltvård, mot tjuvjakt och för ökad förståelse av jaktens betydelse. Deras svenska avdelning går under namnet Royal Swedish Chapter och kommer närvara under mässan. Olof Jantze är styrelsemedlem och ansvarig för medlemsfrågor.

– Vi är ett nätverk för jägare som gärna jagar utomlands, och bistår våra medlemmar med stor kunskap, erfarenhet, råd och ”klubbkänsla”. Vi hjälper jägare med t ex trofémätning, samt tips om hur de ska lägga upp sina resor. Vi har värdefulla kontakter med resebyråer, konservatorer, vapensmeder med mera och bland våra sponsorer återfinns viktiga tillverkare och återförsäljare av rätt utrustning för att safariresan ska bli en succé, säger han.

Vad kommer ni bjuda på under Swedish Game Fair-mässan?
– Under mässan bjuder vi på gratis mätning av våra medlemmars troféer. Våra mest erfarna storviltsjägare finns på plats för att hjälpa till med alla frågor som kommer upp; vapen, kalibrar, djurslag, tullregler och mycket annat, säger Olof Jantze.

Och fortsätter:

– Vi kommer också att visa exotiska troféer och intressanta vapen. I SCI-montern finns en ”TV-soffa” där Swedish Game Fair berättar om dagens mässhändelser, berättar han.

Fotnot: Den 25-27 maj har man möjlighet att träffa Olof och Royal Swedish Chapter på Swedish Game Fair vid Tullgarns slott, nära Trosa i Sörmland. Kolla in www.swedishgamefair.se för mer information om mässan.

 

 

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2018-03-07

Se även ...

Magasin Vildmarken #6

I det här numret är det dressören och instruktören Mattias Westerlund som frontar omslaget. Mattias har hjälpt många hundar och hundförare över hela världen och lever efter devisen ”andra människors framgångar är min framgång”.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.