Ad

Möt Royal Swedish Chapter på Swedish Game Fair

Swedish Game Fair närmar sig och årets upplaga kommer att bli den största hittills. I vanlig ordning kommer besökarna bjudas på ett fullmatat program som erbjuder något för alla oss som älskar jakt, fiske och/eller hundar.

Royal Swedish Chapter

SCI, Safari Club International, är en världsomspännande jägarorganisation med cirka 55 000 medlemmar som via donationer satsar stora pengar inom viltvård, mot tjuvjakt och för ökad förståelse av jaktens betydelse. Deras svenska avdelning går under namnet Royal Swedish Chapter och kommer närvara under mässan. Olof Jantze är styrelsemedlem och ansvarig för medlemsfrågor.

– Vi är ett nätverk för jägare som gärna jagar utomlands, och bistår våra medlemmar med stor kunskap, erfarenhet, råd och ”klubbkänsla”. Vi hjälper jägare med t ex trofémätning, samt tips om hur de ska lägga upp sina resor. Vi har värdefulla kontakter med resebyråer, konservatorer, vapensmeder med mera och bland våra sponsorer återfinns viktiga tillverkare och återförsäljare av rätt utrustning för att safariresan ska bli en succé, säger han.

Vad kommer ni bjuda på under Swedish Game Fair-mässan?
– Under mässan bjuder vi på gratis mätning av våra medlemmars troféer. Våra mest erfarna storviltsjägare finns på plats för att hjälpa till med alla frågor som kommer upp; vapen, kalibrar, djurslag, tullregler och mycket annat, säger Olof Jantze.

Och fortsätter:

– Vi kommer också att visa exotiska troféer och intressanta vapen. I SCI-montern finns en ”TV-soffa” där Swedish Game Fair berättar om dagens mässhändelser, berättar han.

Fotnot: Den 25-27 maj har man möjlighet att träffa Olof och Royal Swedish Chapter på Swedish Game Fair vid Tullgarns slott, nära Trosa i Sörmland. Kolla in www.swedishgamefair.se för mer information om mässan.

 

 

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2018-03-07

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och högtidsstunderna avlöser varandra för oss som gillar jakt. Nyligen började fågeljakten, under månaden blir hjortjakten lovlig och älgjakten smyger igång i norr. Även gåsjakten är i full gång och vi har träffat Charlie Sandin, en man som ofta omnämns som en av Sveriges bästa gåslockare och som tillverkar lockpipor som säljs världen över.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.