Ad

Merkel RX Helix: Jaktia Edition

Helix-systemets alla tekniska fördelar paketerat i glasfiberförstärkt composit. Specialutgåvan till butikskedjan Jaktia av Merkel RX Helix kombinerar estetik med prestanda och är en riktig slitvarg med mjuk greppvänlig yta i mörkgrön kulör.

Merkel Helix

Den specialbehandlade stocken ger ett mycket bra grepp både med och utan handskar, även vid sträng kyla. Specialutgåvan har dessutom det nya kolvkamssystemet från svenska Kalixteknik – ett högkvalitativt justerbart kindstöd i kompositplast och anodiserad aluminium.

Helixens system kombinerar ett säkert roterande slutstyckshuvud med en unik straight-pull mekanism och slutstyckets rörelse är mycket kort jämfört med en traditionell repeter, tack vare dess unika utväxling.

Merkel RX Helix är en ”Take Down” i ordets rätta bemärkelse. Studsaren kan tas isär med enkla medel utan verktyg och ett pipbyte görs på ett ögonblick av den händige. Magasin Vildmarken har tidigare testat och jagat med Helix och upplever vapnet mycket lätthanterligt och erbjuder god balans och en mycket bra precision.

Jaktias specialutgåva kommer med ett treskottsmagasin, kaliber .308 med 51 cm gängad pipa utan öppna riktmedel. Paketet kan även kombineras med ljuddämpare och optik. Vänligen kontakta din Jaktia-butik för mer information.

hitta din återförsäljare via www.gyttorp.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-03-08

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.