Ad

Jaktia Jönköping skapar unikt och coronasäkrat publikevent

Slutet av april är traditionsenligt en tid då många njuter av friluftslivet. Men 2020 är minst sagt speciellt och därför krävs det ibland kreativa lösningar för att kunna njuta av sina intressen. Den 25 april skapar Jaktia Jönköping ett för branschen helt nytt publikevent, med tävlingar, shopping och fika, i bilen!

– Vi vill bryta ny mark och erbjuda något annorlunda, skriver Christian Larsson, vd på Jaktia Jönköping, Hulukvarn Arena, i ett pressmeddelande.

Lördagen den 25 april är det premiär för Jaktia Jönköpings Drive – Thru, ett bilburet och coronasäkrat kundevent för alla som älskar jakt, fiske och naturlivet.

– Vi bygger upp stationer på vårt område och på så sätt kan intresserade smidigt ta del av sina intressen genom bilfönstren. Kort sagt en kul aktivitet för hela familjen för att hålla igång sitt intresse – utan att samlas i större grupper, säger Christian Larsson.

Och fortsätter:

– Intresset för friluftsliv är enormt stort och vi hoppas att vi genom den här dagen kan dra vårt strå till stacken.

I pressmeddelandet står även att läsa att den ordinarie jakt- och friluftsmässan Jaktia Game Fair, som var planerad i april, kommer i stället att skjutas fram till hösten. Detta förutsatt att omständigheterna har ändrats.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-04-21

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.