Ad

Fiskepryltips del 3

4D Line Thru Pike 25 cm 105 g

D Line Thru Pike är ett swimbait gjord av en detaljerad 3D-scanning av en riktig, liten gädda. Med ”line thru”-konceptet kommer krokarna lossna från kroppen vid hugg och kroppen glider upp på tafsen och gör det svårare för gäddan att bända eller skaka sig lös. Med detta koncept ökar även livslängden på ditt bete då det inte utsätts för gäddans vassa tänder i lika hög grad. Det här betet simmar verkligen som en dröm och i ett brett fartregister – här får även de slugaste gammelgäddorna svårt att genomskåda bluffen.

www.fiske.se – 229 kr

Abu Garcia Svartzonker McPike – nya HD-färger

McPike har de senaste åren blivit många gäddfiskares favoritgummi. Nu kommer sex nya heta färger – superrealistiska som ”Real Perch” eller med en twist som ”Smoking hot pike”.

Som vanligt finns de i tre storlekar: 18 cm, 21 cm och 25 cm. Dessutom kommer även det mindre syskonet McPerch i samma färger.

www.jaktiajonkoping.se – Rek. pris 2-pack från 179 kr

 

FKP-GEAR Draugen D4

I djungeln av abborrespön på marknaden så har ett ”allroundspö” genom åren blivit en storfavorit bland många sportfiskare. Draugen D4 7ft är ett svenskdesignat abborrespö från FKP-GEAR som är utvecklat för kast med småvobblers, crankbaits och skeddrag med mera samtidigt som det har tillräckligt snabb aktion i överdelen för att registrera direktkontakten vid traditionellt  jiggfiske, dropshotfiske, texas/carolina och andra uppriggningar för mjukbeten. Det lätta kolfiberspöet erbjuder mycket goda kastegenskaper och känslighet samtidigt som det har en ryggrad som bekvämt drillar även de tyngsta abborrarna.

Både haspel- och multirullevarianten (Draugen D4 7ft BaitCasting) är klassade för 8-26g betesvikt men kastar ypperligt även med lite lägre vikter vid till exempel öringfiske.

www.fkpgear.com – 789 kr

 

Hobie Mirage Pro Angler 360 12”

Paddla framåt – styr åt vilket håll du vill! Världsnyhet och vinnare på ICAST 2019. Detta är kajaken som tagit världen med storm. Hobie har utvecklat helt nya Mirage Drive 360 som kommer revolutionera ditt sätt att använda en kajak och se på ditt fiske. 360 systemet är one of a kind och släpps exklusivt till nya Pro Angler serien under hösten 2019. Den kommer åtminstone inledningsvis endast att finnas tillgänglig i den nya, riktigt läckra färgsättningen Arctic Blue Camo samt i storlekarna 12 och 14.

www.kayakstore.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-09-27

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.