Ad

Fiskeprylar del 1

Svartzonker Zazaa Pike 50 g Fire Tiger

Nytt gäddbete i form av ett skeddrag designat av Claes ”Svartzonker” Claesson.

89 kr – www.sportfiskeprylar.se

Rapala Shadow Rap Jack Deep

Rapala Shadow Rap Jack Deep, djupdykande abborrgodis! 

139 kr – www.jaktiaorebro.se

Savage Gear 3D Octopus 300 g 22 cm Brown Glow

Savage Gear 3D Octopus är baserad på en skanning av en liten bläckfisk. Kroppen är gjord av blylegering och tentaklerna av superhållbar mjuk TPE.

Betet har nästan inget motstånd i vattnet vid droppet och kommer sticka iväg vid långsam jiggning. Vid paus kommer betet hänga ned på ett realistiskt sätt medan tentaklerna darrar till vid minsta lilla rörelse och gör betet oemotståndligt för predatorerna i djupet.

249 kr – www.bofab.net

TERMO Original Wool Polo Zip Underställ

Ett varmt och mycket skönt underställ av tvålagers ullfrotté: insidan består av en kanalstickad frotté som alltid håller dig varm och torr och utsidan är stickad av finaste merinoull, ett naturligt antibakteriellt material som effektivt transporterar bort fukt och förhindrar dålig lukt. Perfekta plagg för kalla jaktdagar där stillasittande varvas med intensiv aktivitet.

1 495 kr – www.jaktiaorebro.se

Pinewood Thelon Padded Jacket

Thelon Padded Jacket från Pinewood, en smidig, vindtät jacka i högelastisk powerstretch som ger maximalt med rörlighet och komfort! Den är vadderad och vindtät på bak- och framsida. Jackan har ett mjukt och skönt borstad fleece material på insidan av armarna.

749 kr – www.sportfiskeprylar.se

fiskepryltips

McRubber Jr Flash Series

McRubber Junior, otroligt effektivt gäddbete, går även att fiska med offset krok 17 cm 45 gr. Detta är Flash serien som kommer i 2-pack.

Denna serie beten har en reflekterande film ingjuten i betet vilket ger en otrolig flash när du fiskar hem betet. McRubber är ju ett beprövat bete som är ansvarig för ett flertal stora gäddor genom åren!

99 kr – www.sportfiskeprylar.se

fiskepryltips

McRubber Jr

McRubber Junior, otroligt effektivt gäddbete, går även att fiska med offset krok 17 cm 45 gr. Kommer i 2-pack. Här har du våra egna färger av detta populära gummibete!

99 kr – www.sportfiskeprylar.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-10-24

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.