Ad

Digital skyttebiograf i Aimpoints monter

[Jakt & Fiske 2020] Att besöka Aimpoint under mässor har under de senaste åren varit en upplevelse utöver det vanliga. Givetvis på grund av deras produkter, men även för deras unika skyttesimulator. Interjakts digitala jaktmässa utgör inget undantag – och förutom att visa upp sina produkter i interaktivt format kan besökarna testa på att jaga digitala vildsvin. [Text : Magnus Skoglund]

– Vi har faktiskt sett en extrem ökning på antalet spelade rundor nu under rådande omständigheter, säger Alexander Nordin, försäljningsansvarig för Aimpoint i Sverige, och syftar givetvis på coronapandemin.

Genom deras onlinespel Driven Hunt Experience kan man stilla jaktabstinensen en smula genom att jaga vildsvin och andra viltarter som hjort, vildsvin och numera även sjöfågel. Med hjälp av dator eller mobiltelefon får man upplevelsen av att jaga på rörliga mål genom det välkända rödpunktsiktet. Man får poäng efter träffbild och lyckas man väl så öppnas dörren till nya världar och jaktscenarion. 

Kombinerar nytta med nöje

Driven Hunt Experience är dock inte enbart karantänförströelse utan något som kombinerar nytta med nöje, menar Alexander Nordin.  

– Visst är det ett roligt spel, men man får också en uppfattning om hur det är att använda vår produkt jämfört med förstorande optik, säger Alexander Nordin som är förväntansfull inför mässan.

– Hela konceptet är ju nytt, men det ska bli riktigt kul att testa. Förhoppningsvis känner kunderna att de har fått fullgod service och att de lyckas hitta den information som de eftersöker, säger han. 

 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2020-05-04

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.