Ad

Årets första utgåva av Magasin Vildmarken!

I det här numret får vi följa med Jens Kjær Knudsen när han återvände till Turkiet för jakt på den anatoliska gemsen. Det blev en strapatsrik och krävande jakt som i ett ögonblick gick från tämligen enkel till extremt utmanande.

 

 

Varje månad bjuder vi in spännande gäster till vår podcast. Den här gången hade vi nöjet att få en pratstund med skidskyttelegenden Magdalena Forsborg. Det blev ett samtal om den otroliga skidskyttekarriären, ambassadörskapet med Hylte, om hur det är att sitta i På Spåret-buren inför hela svenska folket på fredagskvällarna – och inte minst om hennes mindre lyckade debutjakt på hare!

Entusiasmen var på topp på redaktionen när vi packade upp paketet från svenska GAIM. Där och då visste vi nämligen att vi snart skulle få göra ett test av nya skjutsimulatorn GAIM Compact. Det var ett hårt jobb, men nu är det gjort och ni kan läsa vår recension inne i tidningen! Den rökta laxen är mångas favorit på julbordet, men vägen dit är inte alltid oproblematisk.

Vår fiskeskribent Matilda Leijon gav sig därför ut på Vänern för att fixa egenfångad lax till 2020 års, på alla sätt, speciella julbord. Sedan Sakos livesända premiär har många varit rejält nyfikna på deras senaste produkt, Sako S20 Hunter – ett gevär som är byggt för att anpassas och konfigureras efter skyttens behov. Vi tog nyligen med geväret ut i skog och mark för att se vad det går för.

Stjärnkocken Richard Waje har ett CV som få andra i branschen kan matcha. Dessutom är han en inbiten fiskare och jägare och i samband med just en jakttur så tog vi rygg på honom för en intervju – och inte minst för att få del av hans magiska recept på smakrika rådjurslägg i spanskt rödvin. Dessutom blir det i vanlig ordning pryltips, recensioner och möten med fler spännande jakt- och fiskeprofiler.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2021-01-10

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.