Ad

Årets älgjaktsspecial av Magasin Vildmarken!

Oktober är här och i det här numret har vi självklart stort fokus på älgjakten! I Jakthundskolan berättar Mattias Westerlund om älghundar, löshundsjakt och vad man bör tänka på vid dressyr och injagning.

Joakim Nordlund har följt med Robert Ramstad på en oerhört spännande jakt efter älgtjurar i området som fått namnet Parningslandet. Vi bjuder på en lektion i hur man kokar och monterar sina älghorn och dessutom har vi tagit hjälp av Norma för att hitta rätt kula för älgjakten.

I det här numret är det även premiär för Knivskolan, ett samarbete med våra vänner från Tormek som kommer bjuda på deras bästa tips om hur man slipar sina knivar och andra redskap som är bra att ha under jakten. Den här gången berättar Tormeks Mattias Landgren om hur man tar hand om sin buköppnare – en behändig och nyttig produkt som gör att man inte riskerar att öppna upp magsäcken på exempelvis älgen i samband med urtagning.

Dessutom tipsar vi i det här numret även om en massa prylar som kan lyfta jaktupplevelsen ytterligare – och så klart serveras det god mat också! Framöver kommer nyblivna jägaren Therese Tillman, certifierad rawfoodkock som brinner för kost och hälsa, bjuda Vildmarkens läsare på sina absoluta favoritrecept i tidningen. Den här gången tillagade hon en älgkalvfilé med smörstekta kantareller och rödvinssås som onekligen satte guldkant på hösttillvaron!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-10-06

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #6

I det här numret är det dressören och instruktören Mattias Westerlund som frontar omslaget. Mattias har hjälpt många hundar och hundförare över hela världen och lever efter devisen ”andra människors framgångar är min framgång”.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.