Ad

Zeiss Victory V8 4,8-35×60 ASV

Zeiss Victory V8 är ett nytt super-zoom-sikte med hela 8x-zoom. Ett specialsikte med förstoring från 4,8 till hela 35x. Med 60 mm objektiv passar det även för jakt i svagt ljus.

Detta är ett kikarsikte speciellt framtaget för jakt och skytte på långa avstånd, en modell med 0,5 cm klick och ASV+ LR (Long Range) monterad som standard.

Modellen kombinerar modern design med allsidiga möjligheter. Riktmedel i andra fokusplanet och lutningssensor där det belysta riktmedelet som slås av när vapnet hålls vertikalt eller ligger på sidan.

Mer information hittar du på www.zeiss.com

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-08-02

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.